Trojročná dcérka sa bojí kakať

nikkyy_
21. okt 2022

Prosím vás kto má s tým skúsenosti poraďte mi. Moja dcérka 3r. sa bojí kakať už som vyskúšala všeličo klistír, čípky preháňadla a nič. Na gastro je objednaná až v decembri.

pribinak
21. okt 2022

To je skôr na psychológa ako gastro

majulienk
21. okt 2022

@nikkyy_ ahoj, my sme sa s tym trapili tiez velmi dlho. Nakoniec pomhlo placebo - teda presvedcila som ho, ze ked si da cukrik (ktory bezne nejedaval), tak ze po nom sa vykaka lahko. Pomohlo🙏 a to sme tiez boli v stave, kedy sme mali ist uz na prijem do nemocnice kvoli bloku pri kakani😔 na tychto cukrikoch sme potom fungovali vyse roka. Neslo kakat bez nich🤫 postupne na ne zabudal a islo to aj bez nich. Drzim palce

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petra735
22. okt 2022

@nikkyy_ má aj nijaké problémy, (krv..) alebo nevieš ? Môže to byť aj tým že malo pije, skús jej dávať viac vody, menej sladkosti a skôr ovocie, zeleninu.. v detstve som to mala tiež. Môže byť stolica tvrdá, a ju to tam bolí.

ja_mama
22. okt 2022

My sme s tym tiez dlho bojovali, par x sa stalo ked malo pila ze ju to bolelo a blok bol na svete :/ ritku sme preliecili factu mastickou, potom sme museli este dlho akoze natierat a tiez davat za kakanie odmenu - gumeny cukrik, az kym jej nedoslo ze to uz naozaj nebude boliet, takto to trvalo snad aj rok.