Ahojte už neviem ako ďalej
Dcérka za mesiac bude mať 3 r
Necelý rok sa trápime s kakaom
Bruško ju neboli prdka si keď nekaka 6 dní na nič sa nestazuje živé striebro proste
Mali ste taký problém
Keď kaka rak aj hodinu kým vytlačí ten veľky klok
Stolica je mäkka nemá zápchu
Sme dve 😓 .......... ako babo mi kakala kazdy druhy den neskor sem tam kazdy treti.......no po roku asi tak raz mesacne na 5 den......no posledny mesiac sa nam podarilo na 7 den co som sa fakt zlakla a isli sme dr......no dr mi moc nepomohol tak nas poslal uz na odbornejsie vysetrenie.....a od vtedy mi zacala aj strasne malo papat .....takze asi tak......podotykam nikdy neplakala ze ju boli brusko ani pri kakani neplace.......
Áno tým všetkým sme si prešli a nič stále rovnako
😢😢😢😢😢😢😢
@heluska0601 ste boli na gastro?
@heluska0601 a zistili jej niečo? A už kaká každý deň?
@1321987 nie este nie 16.4 ideme
Idete na gastro?
@1321987 ano
ahoj, pozri aj tu, ne/kakacia skupina: kde sa to rieši:
https://www.modrykonik.sk/group/7904/
moja kaká 1, max. 2x za týždeň. Stolica tvrdá, množstvo hádam ako od dospelého
@ingrid2304 to fakt a ako dlho bruško ho neboli
Vyskúšaj fructolax, čistý bio produkt z lekárne.kakat tak málo není dobre.
@1321987 nar. je apríl 2012. neviem, už dlho. Tlačí pri tom, ako pri pôrode. A hovienko fakt veľké. Niekedy sa čudujem, ako to dokáže (je drobná, má cca 17 kg)
@ingrid2304 tak keď ju nič nebolí
A priberá keď nekaka tak dlho
@1321987 priberá. Doktorka mi ju prestala "tabuľkovať" asi v roku-dvoch. Povedala, že je má postavu po mne...
My sme mali podobný problém, mojej dr. kázala podávať probiotiká dlhodobo a zabralo to. Teraz kakame každý deň a bez placu a stresu....
Normalne to urcite nie je, mali ste uz davno byt na gastre. Inak mozno ma psychicky blok aj ked mam dojem ze ked si lekari nevedia rady tak vsetko zvaluju na psychiku. Ono nie je dobre ze ma tak dlho stolicu v crevach. Dobra vec je psylium dostat v lekarni je to bylinka, nie.je navykova a pouziva sa len ked treba. Moja dcerka mala podobne problemy a nakoniec z toho bola intolerancia lepku. V kazdom pripade treba priat na pricinu ale.6 dni urcite nie je v poriadku
skus jej robit bielu kavu z cara, nam to poohlo
Mali sme ten isty problem, ak už nejaka 6 den davala som je čipky, alebo slivkovu štavu alebo nám pomohlo aj teple kakao. A probiotika. Dnes mame 5 rokov a samo sa to upravilo.
Vxera kakala mäkkú hovienko vôbec ju nezapeka pekne sa hneď vykakala
@heluska0601 neviem co myslite pod babom, ale moj ked mal 1.5r vpohode kakal raz za 7 dni, nebola som ani u doktorky, lebo nemal zapchu, proste malo jedol a takto mu travilo....teraz zje viac a uz je do kazdy alebo kazdy druhy den...z toho mi 3x denne je ovsenu kasu, lebo podla neho top jedlo na svete /2r/
Baby skuste zaradit do jedalnicka viac vody , vlakniny a hlavne skoricu pridavat.. posuva crievka.. vyborna je do jogurtu, alebo tak.
inak gastro kamoskinmu synovi na toto predpisal Duphalac ..pomohol im
Každý máme iné trávenie. Ak nemá iné problémy, tak by som to ešte doktorom neriešila. Treba zvýšiť príjem vlákniny. ( jablká, ovsené vločky..). Ak by sa to nelepšilo, tak až potom by som to konzultovala s lekárom.