Ahojte dievčatá malá bude mať v januári 3 roky a dosť často sa sťažuje že ju štipe piša, neviete mi poradiť aký krém by som mala kúpiť v lekárni ? čo dávate vy svojím detom?
@cocolino234 to akože s takým malým dieťatom mám isť na gynekologiu?
@cocolino234 Jasné hlavne teraz sa lekári vyhovárajú na coronu, si predstav že moje dieťa malo už viackrát vysoké teploty a vyšetrovala ju po telefone. Takže s týmto problémom by ma nevzala...
Naozaj môže mať niečo s moč. Cestami, neodkladaj to
A existujú aj detský gynekologovia v prípade..
Kazdy den ju sprchujes cistou vodou? Mne ked som jeden den dieta neosprchovala na druhy den ze stipe
@zuzubb007 Každý den, jasné, len u nás je problém že behá bosá po byte a nechce si zobrať ani ponožky ani papučky ...
Ja som sa hlavne pýtala na mastičky, ak by to bolo už neúnosne jasné že by som to riešila s lekárkou.
Jaj no tak to zapal mocovych ciest moze chytit ako nic tak pancusky dat, tak velke dieta musi pochopit, ze ma nosit papucky
Kremiky by som sa bala hocijake skusat, len odporucane od doktorky
no buď je to mikóza a v tom prípade je to gynekologický problém, alebo a to je teda oveľa pravdepodobnejšie,je to problém s močovými cestami, hlavne ak behá bosá po byte....pritom stačí naozaj málo, dať vyšetriť moč.....neviem na čo čakáš.....smer pediater....
Ty si sa hlavne pýtala na mastičky? Ty sa nemáš na koňovi pýtať laikov na mastičky, máš to riešiť s lekárom. Načo máš dieťa, keď nie si ani trocha zodpovedná? Otras niektoré matky. Zdravotný problém dieťaťa nemáš riešiť na koňovi ale s lekárom.
Odobrala by som jej moč zaniesla detskej a podla toho bud močové alebo gyn problém
@ivkazba Počuj tu, si neprajem aby si mi ty písala aká som ja matka. Kebyže mi dieťa reve že ju to celé dni štípe nepoviem ani slovo. Ale ano opýtala som sa na mastičku, a kebyže to neprejde tak to riešim. A čo iné ženy tu neriešia zdravotné problémy deti len ja? Tak zo seba nebav múdru a ak nevieš poradiť tak mi nepíš kokotiny.
@lorin29 Moč som lekárke niesla asi mesiac do zadu ale kvôli inej veci, ale skúsim to aj teraz. dakujem.
🤦♀️
Ja to riesim takto: pri prvej sťažnosti dieťatka Uroval sirup (alebo hociaky iny na mocove cesty - je to volnopredajne, pytaj pre deti) a ak vidím začervenanie, mastim Imzalom - taktiež voľno predajne. Ak sa sťažuje pri alebo po močení, uvarím k tomu aj urologický čaj pre deti. Toto zatiaľ pomohlo vždy. Ak problémy pretrvávajú, vezmi moč na kontrolu k pediatričke.
@cocolino234 zato že ty beháš pre všetko so svojím dieťatom k lekárovi tak myslíš že to každý tak robí ?
Existuje detsky gynekolog inak. Ten berie dievcata do 14 rokov, je to jeho specializacia. Aso mnou tak boli, ked som bola decko. toto je nieco kam by vedela navigovat vseobecna detska lekarka.
Ako škoda reči, tu človek sa nemôže nič spýtať, stále tu iba urážate a hlavne stále tie isté v každej diskusii. Tento koník sa zmenil nie na pomáhanie ale na písanie blbosti a urážanie ....
@altair dakujem asi jediný normálny názor, alebo rada 🙂
@viestta Si myslíš že si vtipná nie? ale asi to piješ ty, a tu sedíš celý dni a vypisuješ.
Napísala si, že malá sa na to sťažuje často. Takže to už nie je na samoliečbu, ale na lekára. Nikto ťa neuráža, ty sama si sa priznala k tomu, že dieťa sa často sťažuje na niečo a ty neriešiš lekára. Sama si sa tým priznala k tomu, ako zodpovedná matka si. Nehádž to na nás, ktoré tu tu píšeme, aby si to riešila s lekárom.
@ivkazba Ale nepísala som že je to každý den, čo je u teba často.