Trojmesačné bábätko sa nevie vykakať

19anny97
16. sep 2020

Ahojte mam taky problem mame 3 mesačného synčeka sme na umelom mliečku Nutrilon pre. Maličký sa nevie vykakat nekaka aj týždeň potom nechce ani papať ma plné bruško... vyskušala som aj probiomaxik a nič lekar nám dnes odporučil nutrilon comfort mate skúsenosti? Pomohlo? Ďakujem

lenuska9999
16. sep 2020

Keď dieťatku nesedí mlieko môže ho buď zapchavat alebo môže hnackovat. U nás bol opačný prípad. Treba zmeniť mliečko určite. Inak keď ho bude bolieť bruško môžete vyskúšať rektalnu tyčinku

dzejsik
16. sep 2020

@19anny97 dokonca nemusíš ani tyčinku nám sa to len zo dva razy stalo ale pomohol rovnako aj teplomer s ohybnou špičkou ... ale ak mliečko nesedí tak možno bude treba aj značku zmeniť

zuzana_ilkova
16. sep 2020

@19anny97 ahoj ja som mala maleho na nutrilon omneo comfort a nekakal kazdy den to deti na UM nemusia,ale nepučil sa pri kakani ani uz neplakal proste mu to šlo uz ľahko ... ja odporucam

marzuz89
16. sep 2020

@19anny97 miesto rektalnej rúrky treba s bábätkom cvičiť, krčiť nozky k brušku, masírovať bruško, pridať probiotiká. Zvážiť zmenu mlieka a pripadne krátkodobo podať coliprev ci espumisan.

lyduska13
22. sep 2020

Ahoj my sme mali toto iste pomohla az zmena mliecka na nutrilon omneo comfort.samozrejme ze dr povedala ze ak bude nadalej zle vyskusame inu znacku a posle nas na testy...nastastie omneo comfort zabralo.a stolicu ma kazdy den