Caute baby moja malinka mala akutny hnisavy zapal stredneho ucha pred 2 tyzdnami ked ideme vonku davam jej ciapku a vatu do uska lenze nechce mat na hlavu ciapku bojuje snou as kim ju neda dole .. mozem ju bravat vonku bez ciapky?
@pribinak kvoli prevanu
@sabinka147 akému? Veď bábätko je v hlbokom kočíku a ak by fúkal vietor tak si vieš kočík otočiť
@sabinka147 čelenka, moja tiež má zápal ten týždeň a dávam šatku alebo členku ale dávam stále na hlavičku
Zapal stredneho ucha nie je z prievanu, ale prechodom infekcie z nosohltana cez eustachovu trubicu. Ciapku netreba.
A urcite nie vatu do ucha, musi sa vetrat, nie upchavat.
Moja mala nechce mat na hlavicku nic nemozem snou ist ani von kruti hlavou as kim si neda dole ciapku alebo celenku as vstedy je spokojna neviem ako ju mam naucit na ciapku
@mata_2012 no musi mat vatu lebo aj ked ma ciapku ona snou vrti a ma cele ucho von
To je sice pravda ze je to bakteriálna infekcia, ale urcite na nu nepomoze prievan… keď je dieta v hlbokom kociku, tak mu nenafuka, ale ak je vonku alebo v športovom tak urcite ciapku, celenku, nieco co to usko zakryje, ani ciapku na viazanie neznesie? 😏
@anavixy no nemam as taky hlboky kocik ... nie vobec ani viazanu place keby nemala vlasky tak jej zalepim gazu naa ucho
@sabinka147 ale je to vanicka, nie? Nie sportovy kocik.. to je jedno, ked v nom lezi, tak jej nenafuka, zhora dole nefuka. Moja tiez neznesie nic 🙄
@anavixy vcera som jej dala celnku a isla som snou von no od 4 place zas ju boli
@sabinka147 načo je jej čiapka v tomto teple?