Trojmesačná dcérka má tvrdú stolicu

jarka1191
15. sep 2015

Zdravím vás mamičky mám otázočku moja 3 mesačná dcérka ma tvrdú stolicu kedže som jej zaviedla umele mliečko asi s toho nevie mi niekto poradi niečo na zmäkčenie ? za odpovede vám ďakujem

darina1952
15. sep 2015

@jarka1191 ahoj, uplne staci ked jej zacnes davat probiotika - odporucam Infants dophilus - su urcene pre male babatka, to jej urcite pomoze🙂 v pohode davaj aj 3-4mesiace, a ked prejdete na prikrm a pestru stravu, mozes jej ich prestat davat🙂

meusicka
15. sep 2015

@jarka1191 ahoj, neviem ake UM si zaviedla, mozno by si mala skusit zmenit mliecko. viem z Beba zapeka. a potom fakt probiotika a ked sa bude dat tak zavies potom aj ovocie... slivkovu vyzivu. nam zaberala. musis to podchytit hned na zaciatku ab yto potom nebolo neskor problemom. drzim paste 🙂

pribinak
15. sep 2015

Skús jej dávať feniklový cajik, v lekárni kúpiš normály sypany, nie granulovany. Ked vypije mlieko, tak potom jej ho ponukni po nejakej pól hodke

bibistec
15. sep 2015

zmena mlieka nie kazdemu to ktore vyhovuje kazdemu ina znacka tak ja by som toto urobila ked teda ako kojena bola ok tak zmen znacku

jarka1191
autor
21. sep 2015

@darina1952 Dakujem

jarka1191
autor
21. sep 2015

Dakujem vam pekne dievcata ... pomohla zmena mliecka z beby love 1 na baby love pre 🙂

darina1952
21. sep 2015

@jarka1191 za malicko🙂

katrin21
21. sep 2015

@jarka1191 davaj jej aj pit nieco ine? lebo nekojene babo uz potrebuje aj pit, cistu vodu prevarenu idealne, alebo cajik detsky, feniklovy a pod...kojene deti maju na uhasenie smadu " predne" mliecko... ale nekojene to nemaju, takze pridaj vodu...... to by malo pomoct...

BEBU by som odporucala urcite BEBU HA ... aj my sme ju mali, bez problemov.. podla mna je dobra, kamoska dava teraz synovi a OK..

jarka1191
autor
22. sep 2015

@katrin21 🙂 áno dávala som jej čajík harmančekový mi kázal doktor aj feniklový ale pravde podobne jej pomohlo aj mliečko lebo od kedy ma druhe nemám žiadny problém ....Dakujem .... 🙂