Trojmesačná dcérka má sopliky. Ako ich vyčistím?

vvvanesss
22. máj 2015

Mám hadickovu odsavacku ale po jej použití nevidím žiadny rozdiel stále počuť sopliky odsavacka nič neviazané poradíte mi ako jej tie sopliky mám vytiahnuť zle sa jej dýcha

mmmj
22. máj 2015

najprv striekni do nosa vincentku alebo nieco podobne, chvilku pockaj a potom skus odsat.

zuzik307
22. máj 2015

kupit odsavacku na vysavac- je najlepsia 🙂

cailinevelyn
22. máj 2015

sprej do nosteka, aj kazdu hodinu, podla potreby a potom odsavat s odsavackou na vysavac (maju v kazdej lekarni, v cene cca 12 eur) - prave toto iste riesim doma s malou, a este fenistil kvapky 2x denne po 3 kvapky, ale je len na predpis.

lilimoni
22. máj 2015

Ak kojis tak aj MM pozes do nosteka nakvapkat a odsavacku na vysavac. Mne ta hadickova vyhovovala najviac ale kazdy nostek je iny 🙂

ivet1371
22. máj 2015

Odsavacku na vysavač.libenar a nasivin pre babetka

aristka
22. máj 2015

Kvapni do nošteka do každej dierky kvapku z kvapiek pre tento vek určeny ,chviločku počkaj a potom rychlo zapchaj jednu dierku jemnym stlačenim prstov a odsavačkou odsaj voľnu dierku a to iste zopakuj na druhej dierke ,jednu odsvaš ,druhu zapchaš ,dieťaťu v posteľke vypodlož madrac ,aby malo hlavičku vyššie a nad postieľku prehoď dobre vyždimanú plachtu,ktora nevoní avivažou ,urob akoby stan nad dieťaťom pokiaľ soplik trva a dobre vetrať.....pozor,dieťa treba odsať len ,aby boli priechodne dych cesty ,ak to robiš často ,aj keď môže v poho dychať ,ešte podporuješ tvorbu soplika

mimik79
22. máj 2015

ano kupit na vysavac, nastavit na najslabsi tah a pekne odsavat, libenar pomoze na uvolnenie soplikov

edvelyn
22. máj 2015

Treba ich niecim zvlhcit..napr. vincentka alebo kvapky. A potom odsat. Materske mliemo striekat do nosa je totalna blbost tak isto ako aj do zapaleneho oka..to nech si mamicky skusaju na sebe.

miskoskulko
22. máj 2015

Pred kupanim streknut do nosteka morsku vodu...bude to pocas kupania vytekat...po kupani odsat a potom kvapnut nasivin...morsku striekat aj pocas dna,uplne v pohode,ked vytekaju sopliky,je to fajn...neodsavat casto,lebo aj to podporuje tvorbu...nam pomohlo aj to,ked som si odstrekla materske mlieko a strekla pomocou striekacky do nosteka...maly sa dostal rychlejsie zo soplikov,ako ked som mu to materske nestrekla...