Trifed u 1,5-ročného dieťaťa

zuzula507
15. dec 2023

Ahojte bralo vaše dieťa trifed už ako 1,5 ročné? Dcéra je veľmi zahlienená dutiny ma plné a odporúčili nám tento liek tak by ma zaujimali vaše skúsenosti s ním pri tak malých detoch

alisaela
15. dec 2023

Dávala som dcére, asi bola staršia trošku, ale pozorovala som účinok aj nežiaduci, nebola vo svojej koží. Predráždená. Veď skús a uvidíš

zuzkagg
15. dec 2023

@zuzula507 ja som teraz dávala 3rocnej a úplne v pohode, pomohol, len bola viac spava, ale to mohlo byt z choroby

rk123
15. dec 2023

dcera ho mala predpisany ked mala 1 rok.
ale nedouzivala ho, po dni uzivania bola taka nervna, uplakana atd, fakt to bolo hrozne

tehotna40
15. dec 2023

@zuzula507 rovnako ako píšu ženy vyššie, brala 2x do dvoch rokov, zakaždým nesvoja, ospalá,podráždená zo žltého trifedu.

katulienkax
15. dec 2023

nasa 12 rocna bola spravanim rovnaka ako ked nebrala a nepomohol proti chorobe vobec. Nam pomohli az ATB, teraz je moda vsetko liecit sirupmi a atb nedava, po atb do 3 dni priznaky choroby ustupili (po 2 tyzdnovom treapeni)

oblecenie99
15. dec 2023

Bral, diplomaticky povedané "nebol vo svojej koži". V živote som taká bezradná nad jeho revom nestála ako vtedy (doslova, lebo sa hodil na zem a nedalo ho chytiť na ruky), volali sme vtedy (bol večer) pediatričke, že teraz čo, a ona nám radila dať mu - ak sa bude dať - aspoň kúsok sladkého jahodového paralen sirupu, nech ho ten cukor trošku preberie z toho hysterického záchvatu a liek možno ukľudní a zaspí. Neskôr sme ešte skúsili raz, vtedy už ten vedľajší účinok nebol, ale na chorobu absolútne nezabral. Ja som TRIFED brala 2x v živote, žltý aj zelený, muž detto, ani jednému z nás nepomohol. Iní chvália. AK lekár odporúča, riadila by som sa tým, a skúsila.

tinka_17
15. dec 2023

@zuzula507 ahoj syn mal zelený trifed v 20 mesiacoch. Odhlienoval ho pekne oproti solmucolu a podobným sirupcekom ale toe vedľajšie účinky katastrofa. Museli sme ho vysadiť. Mal neskutočne záchvaty zlosti až sebaposkodzovanie, bol jak svetovany, hocikde si sadol a zaspal. Nikdy som to nezažila. Nakoniec sme aj tak skončili na ATB po ďalších dňoch trápenia.. Asi je tento liek príliš na také malé deti. Možno neskôr by bol vhodnejší..

andreakotesova
15. dec 2023

Najlepší liek! 👌 Naše deti nemajú pri jeho užívaní žiadne vedľajšie účinky.

zuzula507
autor
15. dec 2023

@andreakotesova kolko maju rokov?

andreakotesova
15. dec 2023

@zuzula507 teraz 11 a 13, ale užívajú ho roky, keď je potrebné.

diana45
15. dec 2023

@zuzula507 pred nedávnom užívala moja dcéra a teda žiadne vedľajšie účinky neboli.....

derdia
15. dec 2023

@zuzula507 velmi uspava.

andreakotesova
15. dec 2023

@derdia veď to nie je na škodu, či? 😅🤣

zabka79
15. dec 2023

@zuzula507 mne maly z neho zaspal na koberci, okrem toho ze som strasne zlakla mu nic nebolo

zuzula507
autor
15. dec 2023

@andreakotesova niekedy nie je 🤣

zuzula507
autor
15. dec 2023

@zabka79 fuha ze az takto 😮

zuzula507
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
derdia
16. dec 2023

@andreakotesova no ale moja mala bola cely den ako zdrogovana. Takze za mna to nie je ok. Fenistil trosku prispi, ale trifet ten ju odpalil na totalku🙈🙈🙈vyjadrovanie mam paraaadne😁😁😁🙈🙈🙊

zuzulka558
16. dec 2023

Užívala pre mňa je ten sirup bordel,, mala nervózna, uplakana, spala, budila sa no otras,, po 3 dňoch som ho hodila do koša

andreakotesova
16. dec 2023

@derdia pre nás je super, bez nežiaducich účinkov.

basska_b
16. dec 2023

Mne kamoska vravela, ze si ten sirup dala ako dospeláčka a mala závrate asi 24 hodin po uziti, akoby bola na centrifuge

scorpionflower1
16. dec 2023

@zuzula507 s Trifedom to mas 50 na 50, lekarnica mi poradila, ze mam najprv skusit dat len polovicnu davku oproti tej, ktoru ma bezne uzivat a vyskusat ako bude reagovat. Moja ma 5 rokov a Trifed nema u nej ziadne vedlajsie ucinky, dokonca nie je ani spava z neho. Ja som brala Trifed ako 16-rocna a doteraz si pamätam, ze som bola ako na drogach.

zuzula507
autor
16. dec 2023

@scorpionflower1 no to by slo ze dat prve mensiu davku ako ma uzit ,to ma nenapadlo a uvidim.Je mi jasne ze pokial nevyskusam nebudem vedieť ako bude reagovat na malu.Ale popravde sa mi do toho nechce 🙈 bez ohladu na to ze dcera nemusi mat taku reakciu ako ine deti no uz tym ze vobec tolko deti take reakcie z neho malo o sirupe nieco hovori.No uvidim este

scorpionflower1
16. dec 2023

@zuzula507 ja som sa vzhladom na svoju skusenost tiez Trifedu bala, ale pediatricka mi povedala, ze nie je skodlivy a je to najlepsi sirup na kasel a zatekajuce sople, ktory dostat a naozaj nam pomaha. Mne tu tiez stal mesiac v zasuvke, nechcela som ho dat dcere, ale nakoniec som to skusila, ked mala kasel a zabral. Aj teraz ho uziva. Ale ona ma 5 rokov, neviem ako by reagovala v 1,5. Ked ho nechces pouzit, daj jej Sinupret.

palicka
16. dec 2023

U nas nez neziaducich, zabral rychlo

iwet25
16. dec 2023

Moja ma 6r, zo žltého je iba unavená a spi. Teraz som jej dala zeleny a vysadim ho aj hneď lebo je veľmi podráždená, uplakana, unavená a nechce si ísť ani ľahnúť.

derdia
16. dec 2023

@andreakotesova tak super potom😊tak kludne mozete brat. Som myslela, zevsetkych uspava.