Dobrý deň máme predpísaný Trifed žltý sirup 9.mesačnej dcérke na sople a kašeľ. Užívame ho 2deň no noc bola strašná. Celú noc bola hore, dávala sa na štyri, sadala si, jednoducho celú noc nemohla spať, ešte sa mi to v živote nestalo. Myslíte si že to má vplyv že pije tento sirup? Ešte niky takto nebola v noci hore. Ďakujem za rady a názory 🙈😒🙄🤔
Vždy keď nám lekárka predpísala trifed, odporučila takisto užiť napr. Brufen sirup, aby deti normálne spali, plus dávali sme sirup najneskôr okolo 6tej, aby sa nerozkaslali v noci
@marekkatka5 moju veľmi uspaval vždy, keď ho mala zaspala na gauči čo nikdy nezaspala mimo postele.Asi sa jej zle dýchalo a buntosila
niektoré deti sú po ňom spavé, na niektoré pôsobí opačne, môj syn bol až agresívny a dr. kázala vysadiť, je to veľmi silný liek obsahuje pseudoefedrin a takto malinkým deťom by sa ani nemal dávať (pozri si príbalový leták), existuje sirup s podobným účinkom https://doplnky-stravy.heureka.sk/biomedica-nas...
raz som si zlty trifed dala ja a stacilo mi. odvtedy som ho detom nedala.
@marekkatka5 je to trifedom..u nas tiez ci zlty, ci zeleny u oboch katastrofa. Nikdy viac!
@marekkatka5 mojej staršej raz predpísala dr zelený trifed a teda nikdy viac! Nespali sme s mužom ani ona dve noci a presne ako niekto vyššie napísal, malá bola až agresívna.
Nás aj v lekárni upozornili, že môže spôsobiť nespavosť a nadmernu aktivitu, odporúčali po 16.00 nedávať. Ale na dcerku našťastie pôsobil opačne. Mala bola kľudná a ospala.
Pripojím sa k debate, nám momentálne dala Dr zelený trifed a syn po ňom je strašne uplakany unavený skoro cely deň spí. Inak spáva tak max 40 minút 2 až 3 krát do dňa ma 7 mesiacov.
DObry den, mohlo to byt kvoli soplom, lebo sa jej zle dychalo. Moj syn maval zeleny Trifed a mal ho bez problemov.