Trifed Expect - iná alternatíva liečby

zaris2014
4. mar 2015

Mamicky, prosim o radu. Nasa princezna na soplik a kasel. Teplotu nemame, ale boli sme vcera u lekara a do nosteka nam dal unilox, co si tu na forach mamicky chvalia, ale od kaslu nam dal trifed expect. Mame 7,5 mesiaca a po tom co som tu o tom lieku citala som ho malickej nedala. V lekarni mi odporucila calcium sirup a skorocelovy sirup 1:1 . Mate, prosim niekto skusenosti s tym, alebo co by ste mi poradili. Dakujem

hradnapani
4. mar 2015

@zaris2014 moj syn trifed nezniesol, tak nam lekarka dava kupit si Solmucol. Ale porad sa v lekarni, ci je aj pre tak male deti. Inak je velmi dobry.

sardinka333
4. mar 2015

Ja som normálne davala Trifed a v pohode, za to že si ničo čítala čo ta nepresvedčilo neznamená že by to malej uškodilo. Je to individuálne. Trifed je na vykašliavenie, hlieny sa nebudu usadzať na prieduškách ale sa budu uvolnovať. Decká po nom ,,pekne,, odkašliavali a suchý štekavý kašel sa zmenil na vlhký, produktívny. Inak ten Solmucol je tiež velmi dobrý a dokonca obsahuje nejaku latku stimulujuci imunitu, je to tam na pribalovom letaku. S tým som tiež bola spokojná. Z prírodných vecí som nedavno užívala Mucoplant, skorocelový sirup a mne zaberal. Ale na to vykašliavenie by som ,,niečo,, určite nasadila, výber je dnes velký lebo ti može mala zo sopla a kašla skončiť so zapalom priedušiek na ATB. Samozrejme nemusí, to nechcem strašiť, skor konštatujem.

zaris2014
autor
4. mar 2015

Dakujem

radopp
4. mar 2015

@zaris2014 Kalcium a skorocel vyskúšaj, nič tým neriskuješ. Ak zaúčinkuje tak skoro okamžite, do druhého dňa budeš vedieť či je to ono. Až potom skúšaj chémiu.

m.i.r.i
4. mar 2015

nam tiez Trifed robil velke problemy, takze sme s nim skoncili..ale...nemusi robit problemy kazdemu dietatu a zas zabera velmi dobre..
My pouzivame tiez uz spominany Solmucol..je volnopredajny a velmi dobry...urobi to iste co Trifed..zriedi hlieny, vacsinou do 2 dni vidis velky rozdiel..a nemava neziaduce ucinky....ale Calcium kludne davaj, to nic nepokazis...