Trifed a Fenistil

9. sep 2022

Ahojte mamičky... Ach poraďte.. pred týždňom sme boli u lekárky lebo maly bol vyhadzany a mal kašeľ, taký že sem tam zakašle, najmä v noci... dala nám fenistil a čipky.. raz bol kašeľ silnejší, potom slabší.. lenže posledné dve noci bol fakt hrozný (zaujímavé je, že kašle vždy len medzi jedenastou a jednou hodinou, potom už nie).. tak sme dnes boli u doktorky.. predpísala žltý trifed ktorý mam podať pred spánkom.. tak som mu ho dala pred kúpaním.. lenže tesne pred spaním čo je teraz, som dala aj fenistil... A teraz čítam že sa nemá kombinovat, nepovedala mi to doktorka, nevedela som že je to podobný účinok.. celkom ma to vystrašilo 😬😏

autor
9. sep 2022

Dieťa má 17mesiacov

drake122
9. sep 2022

Nočné pokašliavanie môže byť príznak alergickej astmy napr. na roztoče a iné z postelného prádla. Ale to už Vám určite lekárka povedala a plánuje vyšetrenia krvi a alergológa.
A Trifed a Fenistil môžeš skombinovať na večer, nič také sa nestane, len ho to viac uspí.

autor
9. sep 2022

@drake122 ďakujem za odpoveď.. totiž mali sme kovid dva týždne dozadu...a ten kašeľ nie a nie prestať, cez deň nekašle skoro vôbec, len v noci ho to chyti..aj to len chvíľku..

kika831
9. sep 2022

Urcite by som trifed a fenistil uz nekombinovala. S trifedom velmi opatrne. A tiez len par dni. Drzim palce. Nocny kasel moze byt zo zatekajucich hlienov.

aveeva72
9. sep 2022

Ja by som tieto lieky nekombinovala. Ked nam da Dr.Trifed, vzdy ma upozorni, nech nezabudnem vysadit Fenistil.

autor
9. sep 2022

@aveeva72 mne to asi zabudla povedať.. mne to ani nenapadlo, mala som si prečítať leták, viem 😏🥺 už budem rozumnejšia..

blumie
9. sep 2022

Tiez by som Trifed s nicim nekombinovala. Je to dost silny sirup a musim povedat vzdy ked sme ho mali (zeleny trifed sme pouzivali) dcere rychlo kasel presiel, ale tiez bola pocas jeho uzivania velmi podrazdena a placliva. Myslim, ze viac mamiciek tu o tom pisalo v minulosti.

autor
9. sep 2022

@blumie pozrela som aj iné diskusie, bohužiaľ až po funuse... ľutujem že mi nenapadlo skôr googlit 🥺🥺

blumie
10. sep 2022

Myslim, ze jednorazovo sa nic nestane a do buducna budes vediet.