Ahojte mamičky... Ach poraďte.. pred týždňom sme boli u lekárky lebo maly bol vyhadzany a mal kašeľ, taký že sem tam zakašle, najmä v noci... dala nám fenistil a čipky.. raz bol kašeľ silnejší, potom slabší.. lenže posledné dve noci bol fakt hrozný (zaujímavé je, že kašle vždy len medzi jedenastou a jednou hodinou, potom už nie).. tak sme dnes boli u doktorky.. predpísala žltý trifed ktorý mam podať pred spánkom.. tak som mu ho dala pred kúpaním.. lenže tesne pred spaním čo je teraz, som dala aj fenistil... A teraz čítam že sa nemá kombinovat, nepovedala mi to doktorka, nevedela som že je to podobný účinok.. celkom ma to vystrašilo 😬😏
Nočné pokašliavanie môže byť príznak alergickej astmy napr. na roztoče a iné z postelného prádla. Ale to už Vám určite lekárka povedala a plánuje vyšetrenia krvi a alergológa.
A Trifed a Fenistil môžeš skombinovať na večer, nič také sa nestane, len ho to viac uspí.
@drake122 ďakujem za odpoveď.. totiž mali sme kovid dva týždne dozadu...a ten kašeľ nie a nie prestať, cez deň nekašle skoro vôbec, len v noci ho to chyti..aj to len chvíľku..
Urcite by som trifed a fenistil uz nekombinovala. S trifedom velmi opatrne. A tiez len par dni. Drzim palce. Nocny kasel moze byt zo zatekajucich hlienov.
Ja by som tieto lieky nekombinovala. Ked nam da Dr.Trifed, vzdy ma upozorni, nech nezabudnem vysadit Fenistil.
@aveeva72 mne to asi zabudla povedať.. mne to ani nenapadlo, mala som si prečítať leták, viem 😏🥺 už budem rozumnejšia..
Tiez by som Trifed s nicim nekombinovala. Je to dost silny sirup a musim povedat vzdy ked sme ho mali (zeleny trifed sme pouzivali) dcere rychlo kasel presiel, ale tiez bola pocas jeho uzivania velmi podrazdena a placliva. Myslim, ze viac mamiciek tu o tom pisalo v minulosti.
@blumie pozrela som aj iné diskusie, bohužiaľ až po funuse... ľutujem že mi nenapadlo skôr googlit 🥺🥺
Myslim, ze jednorazovo sa nic nestane a do buducna budes vediet.
Dieťa má 17mesiacov