Dobrý deň ak má niekto skúsenosti s tým čo ja prosím napíšte môj už 9 ročný syn mal pred polnocou zvýšenú teplotu 37,8 ale na dotyk doslova horel, chcela som mu podať liek od teploty v tom začalo s ním triasť nereagoval na mňa vôbec, dýchal, nemodrel, ani nevystieral ruky alebo nohy, len mal asi 5 minútovú triašku, ale očičká mal zatvorené, hovorila som na ňho ale on nič, vytočila som záchrannú službu, tí prišli, dali mu infúziu a hneď teplota klesla, ale vzali nás do nemocnice, v nemocnici ho hospitalizovali na JIS, urobili CT hlavy, dali infúzie, syn po príchode do nemocnice bol už akoby úplne v poriadku, na druhý deň nás prepustili s tým, že absolvovať EEG hlavičky kvôli možnej epilepsii, aj keď v nemocnici sa prikláňali k febrilným kŕčom, na čo je veľký už podľa mňa alebo zimnici takej silnej, EEG bolo negatívne, ideme ale ešte raz od polnoci nesmie synček spať, čo vôbec neviem si predstaviť ako zvládneme, ale vystrašila som sa riadne, ako ste zvládli EEG mozgu a od polnoci nespať?
@iva330 volá sa to EEG po spánkovej deprivácii, dcéra podobný vek tvojmu synovi toto absolvovala, spala do 1.00 hod. v noci, potom som ju zobudila, príliš nadspať aby to vydržal sa nedá, išla spať približne v svojom obvyklom čase, ja som zvládala ťažšie ako ona, chytala ma už zima nadránom a pod., celkovo sa to dalo vydržať, bola jedna kríza doma, kedy som ju musela udržať hore, najhoršie bolo v aute ju tam odviezť, to vieš ako uspáva jazda deti,
tak asi ma spať čo najviac do polnoci si myslím...dobre si to pochopila?