Trec/Krec krvný test a očkovanie dieťaťa

15. jan 2023

Dobry deň,robili ste dieťaťu test z krvi,či môže byť očkované?Rozmýšľam nad tým,čaká nás prvé očkovanie a keď čítam,že dieťa dostalo cukrovku,bronchitidu,atď tak ma chytá mndloba

anjelicek26
15. jan 2023

Tak take veci proste necitaj. Tie vedlajsie ucinky su take zriedkave, ze neexistuje spolahlivy krvny test, ktory by ti zarucil, ze dieta nezareaguje na niektoru zlozku vakciny zle. Kazdy mame ine geneticke predispozicie a pokial nechces svojmu malickemu babatku brat vzorku kostnej drene (ano len takto dokazali synov autoimunny defekt, ktory sposobil zlu reakciu na ockovanie), tak to proste musis "risknut" a verit, ze budes v tych 99% ockovanych, ktori maju reakciu ako zacervenanie a teple miesto vpichu a nic ineho, teda normalnu imunitnu reakciu - ked sa tvoria protilatky...

Ked chces nieco citat, vytiahni si na nete fotky detskej obrny, tetanusu, pocitaj si o ciernom kasli ci hepatitide typu B... tam su tie "vedlajsie ucinky" pri ochoreni zarucene a casto dozivotne...

akbara77
15. jan 2023

Z očkovania cukrovku nedostaneš, ani autizmus, ani bronchitídu.

xsuzannex
15. jan 2023

My sme to najmladsej dali robit,mala to negat

srdeenko19
15. jan 2023

@akbara77 ale veru dostanes. Mam kolegyňu, ktorá išla skoro dospelá na preockovanie na tetanus a dostala cukrovku, žiaľ. Jej kamarát, s ktorým tam išla a tiež išiel na preockovanie sklerózu multiplex. Vraj vadna sarza. Nikdy v živote sa ja nedám zaočkovať už žiadnymi sračkami.

anjelicek26
15. jan 2023

@srdeenko19 ockovanie vie spustit, ale nie sposobit dane ochorenie. Pravdepodobnost, ze by sa to ochorenie spustilo pocas zivota skor-neskor je skoro sto percentna...to mas ako s coronou, vsetko, co sa udeje v dalsich dvoch rokoch, za vsetko bude moct ona...clovek rad hlada zodpovednost v niecom "hmatatelnom" a na co sa da ponadavat a nie v tom, ze proste obcas priroda nieco pokazila proste... ja som si tiez odnadavala svoje, ked mi syna spred ordinacie lekara brala s pretocenymi zrenickami sanitka... dva roky sme ho s toho dostavali a dalsie dva trvalo vobec zistit, preco sa toto stalo...ten autoimunny defekt co ma, je neskutocne zriedkavy...rovnako viem, ze keby on dostane osypky, tak budeme v nemocnici na kraji zivota-smrti z jeho defektom... takze je aj doockovany, ale uz mono-vakcinami, pod dozorom lekarov,v nemocnici, ked bol podstatne starsi...

diaalex
15. jan 2023

Áno, obe moje baby majú urobený tento test 🙂 robí sa z krvy z paticky

jasminka22
15. jan 2023

Ja som dala urobit pred prvou zivou vakcinou, vyslo ze sa nevylucuje aby dieta bolo ockovane. Ockovanie zda sa prebehlo ok. Ja som mala lepsi pocit a nelutujem peniaze.

autor
16. jan 2023

@akbara77 spustí to,ak máš predispozíciu...my v rodine máme veľa prípadov a aj tu na konovi je téma,kde veľa žien písalo, že po jedle deti ja inzulíne..

autor
16. jan 2023

Po hexe

zabka79
17. jan 2023

Treba citat, treba studovat. Nie zakryt oci a tvarit sa ze je to bez rizika. Otazka je ci ten test je presny. A ako. Urcite by som ho skusila pred 8 rokmi som nieco take nevedela inak by som do toho isla.