Treba niečo dať 9 mesačnému dieťaťu na zachrípnutie?

1stars111
28. jún 2013

maminky ako ste riešili u svojho dieťatka zachrípnutie ? u toho môjho začali najskôr teploty nad 38...na druhý deň niečo nad 37 a na tretí už len na večer už len 37.....prvé dva dni sme boli u DR. moč mal čistý, dýchanie tiež a aj hrdielko....no dnes začal chripotať, počuť to najmä keď plače alebo si mrkná alebo si niečo ,,rozpráva,, neviem či mu treba na to niečo dať alebo mám čakať do pondelka a ísť zase ku Dr. .......sú aj na to nejaké čajíky ? no neviem či pre 9 mes.dieťa existuje nejaký čaj na to.......poraďte prosím nejakú možnosť

ďakujem 😖

janinah
28. jún 2013

u 9mes. by som neexperimentovala ani s liekmi ani s čajíkmi,max. by som dávala kvapky do nosa,ak má aj soplíky /soplíky stekajú dolu a dráždia dých.cesty/

xlucia
28. jún 2013

@1stars111 calciovy sirup mozes dat urcite

1stars111
autor
28. jún 2013

@xlucia teraz som sa.docitala ze to zachripnutie byva zo.'' žaby '' ktora je.v pusinke a veru moj ju ma aj v pusinke aj na jazyku ....mozem aj tak mu dat ten.calciovy sirup alebo sa nejak.sustredit na.tu žabu?

xlucia
28. jún 2013

@1stars111 calciovy sirup mu mozes dat aj tak. malicku kavovu lyzicku. na tu zabu vam nic u lekara nedali?

zuzi0110
28. jún 2013

Ak má žabu v ústach a ty mu už dávaš mliečne výrobky tak mu davaj jogurt s bifidusom. To zabíja pleseň. To je taká babská rada 😀

1stars111
autor
29. jún 2013

@xlucia Dr. nič nedala na žabu, ževraj to býva keď má dieťa teplotu

1stars111
autor
29. jún 2013

@janinah stejakú mu soplíky do hrdielka a kašle z toho, sem tam tak suchšie ale začína akoby ,,mokro,, mám tu odsávať soplíky ??? dávať Sinupret na ich uvoľnenie ?? fakt neviem........