Treba ísť k doktorke?

21. sep 2022

Ahojte,synček je chorý,má soplik a občas zakasle hlavne ráno.Nechala som ho doma od utorka od včera zo škôlky.Pondelok ešte bol.Bude doma celý týždeň a pôjde do škôlky pondelok.Treba ísť k detskej dr vypitat si papier do škôlky?Či stačí keď poviem že bol chorý a nebudú chcieť od dr papier pečiatku?Neviem ako to chodí.Kupila som v lekárni malému do nosa Nasivin sprej a Kalciovy sirup.Uz toľko nesopli.Mam ísť s ním zajtra k detskej dr ukázať sa či netreba?Naša dr neordinuje u nás každý deň,zajtra a piatok bude u nás v dedine.

poisonblu
21. sep 2022

ak nie je predskolak, tak netreba potvrdenie od dr...predskolakom moze rodic ospravedlnit 7 dni

floren
21. sep 2022

Každá škôlka má inak,u nás môžeš ospravedlniť 3 dni

1mina
21. sep 2022

Asi aky je stary. Pokial viem pokial neni predskolak tak je jedno kolko vymeska.

autor
21. sep 2022

3 roky má, teraz v septembri nastúpil do škôlky,preto neviem ako to funguje keď je chorý.

deedol
21. sep 2022

u nas nebolo treba od mudr, stacilo dat vediet + sa po nastupe vypisovalo potvrdenie o bezpriznakovosti, teda ze uz je zdravy.

e1i
21. sep 2022

U nas na 5 dni moze rodic ospravedlniť, nad 7 dni papier od dr treba. Preto aj odporucaju ist hned k dr. Lebo niektorí potom odmietaju dat potvrdenie ze je chory dlhsie ako 7 dni ked nemaju ziadny zapis o tom. Nasa tiež ešte len 3r zacala a bola 13 dni doma a dr dala papier

1mina
21. sep 2022

Tak by som sa spytala v skolke...ja uz som sa popredu spytala uciteliek ze ak ochorie ci im treba dat vediet, a oni ze nie len zo stravy si odhlasit aby sme zbytocne neplatili .... Vo vavsine skolok asi 3 rocne netreba ale vy sa spytajte teda

eru331
21. sep 2022

Ak si škôlka neurčila nejaké svoje podmienky, tak potom nemusíš vôbec nič nosiť. Možno ti dajú vypísať papier o bezinfekčnosti.

simca06022011
21. sep 2022

nejde o vymeskanie, treba porziet podmienky ake maju ohladom bezinfekcnosti, niekde vyzaduju potvrdeie lekara, inde sa iba vypisuje tlacivo. Treba sa opytat v skolke ako to tam funguje. Ja som neriesila skolku vobec, ked nebola nebola ked bola bola (neriesili sa choroby tak ako teraz v dobe kovidovej), do jasiel som rano pisala sms, ze nepride. Mali to tak zauzivane.

mirkava
21. sep 2022

No ak je u vás Dr. len raz do týždňa tak by som s nim tak ci tak išla...