Trasenie bábätka

20. nov 2023

Stretli ste sa s trasenim bábätka? Sú to 2 sekundové intervaly a normálne po nich funguje ďalej. Ďakujem

martyzpp
20. nov 2023

Moze to byt vselico. Ale napr. moji synovia ked prave cikali do plienky tak sa zatriasli.

taktotedanie
20. nov 2023

Idealne si to natoc ukaz prdiatrovi a ten ta posle na neurologiu detsku

svokrinjazykmonika
20. nov 2023

Moja keď ciká tak sa trochu otrasie. Je to také akoby ju pošteklilo na chrbte. Už má rok a stále to robí občas. Ale neviem či máš takéto na mysli.

1mina
20. nov 2023

Aj moja starsia ked cika ju striasie, skuste vysledovat ci to nerobi vtedy to robi vela deticiek. Ak nie natocit ako radia vyzsie a riesit s pediatrom a pripadne neurologom - noj mladsi sa tiez trasie ale akoby skor naschval, aj kadeco ine robi , uz ma aj eeg to bolo zatial v poriadku

fion22
20. nov 2023

U nás, keď kaká tak ako sa snaží tak ju až strasie, aj keď sa jej niekedy nič nepodarí...

kacena4
20. nov 2023

co je to bábätko? vek u novorodenca je to ok

dotka04
20. nov 2023

My sme boli na neuro s tym a vraj emocne striasanie 🙂 Trvalo mu to az do cca 1 roku 🙂

autor
20. nov 2023

@dotka04 a koľko krát ste to mali denne? Lebo nám sa pomaly zvyšuje intenzita, dnes už napríklad až 3krat. A po poslednom raze dokonca zmenil správanie na také zasekavané.

luciazahornadska
21. nov 2023

Určite to natočte na video a ukážte lekárovi. 🙂 Môže to byť niečo neškodné, ale môže to byť aj neurologický problém.

heln
21. nov 2023

natocit a ukazat pediatrovi, ist k neurologovi, nemusi to byt nic, aby to nebola epilepsia, cim skor sa to zisti, tym lepsie.

dotka04
22. nov 2023

niektoré dni ani raz, iné aj 5x, niekedy bol pokoj aj pár týždňov a potom zase niekoľko dní v kuse 🙂