Prosim vas,vie mi niekto poradit . Dcerka sa vonku hrala a z nicoho nic ju zacalo motat a hadzat nevedela udrzat rovnovahu,ze sa jej toci hlava . Hlavku si nebuchla ani nespadla moze to byt nizky tlak alebo pocasie u tak maleho dietata? Ona moc vody za den nevypije. Dakujem.
Jednoznačne je dehydrovana postupne dopĺňať tekutiny a dávať pozor aby nespadla a neublížila si
Nizky tlak, dehydratácia.... neriešil by som vôbec, ak to bolo vyslovene len chvíľkové - neopakuje sa...
Ak cez deň moc nepije, skús nejako zlepšiť pitný režim...
@erikad82 dobrý deň chcem sa opýtať či jej niečo zistili
@marika1066 ahoj! Mala znížené hodnoty železa,tak možno to bolo z toho,no našťastie už sa to tak často neopakuje...
@erikad82 ďakujem za odpoved, neviem čo robiť maly sa dnes ráno zobudil a povedal že sa mu krútila hlavička a bolelo brusko, ale vstal a potom už cely deň noc, aj v škôlke bol,,, tak neviem či ísť s ním k doktorke, zbytočne nechcem chodiť po doktoroch ale bojím sa cely deň na to myslím,,,
@marika1066 aj to počasie robí svoje. Dnes mi známa povedala,že dcérka jej min.tyzden odpadla dva krát po sebe.... testy sú zatiaľ ok...
@erikad82 ježiš to je strašne,tak áno počasie isto robí svoje, ale že aj na detickach to som nečakala,no uvidím , budem ho pozorovať a ak sa to este zopakuje radšej a ním pôjdem ,,,
@marika1066 určite ak sa zopakuje treba ísť, radšej 💯 krát ako neskoro a niečo podceniť. Držím palce!
@erikad82 ďakujem , dnes ráno to bolo v poriadku no ale budem ho sledovať
@mica535 dehydratacia