Baby poradte, uz som zufala, z coho sa kazdy den moze tocit hlava 8 rocnemu dietatu? Krvny obraz ma dobry, trosku zelezo mal pod normou, vytery vsetko ok, tlak ok, na orl nic nezistili a on sa kazdy den stazuje ze sa mu toci hlava, poradte, zacinam sa bat a stresovat
@arasidka123 ano dnam na to aby pil dostatocne vela vody, spanku ma dost, co sa stravy tyka neni moc velky jedak, ale tak nehladuje, vysledky z krvy boli ok, pytala som sa lekarky ci to moze byt stravou tak veavela ze nie, ze to mal ok
Treba ísť na ORL, stredné ucho toto vie robiť.
Krcna chrbtica?
Zrak má dobrý?ja som mala zavrate dlhodobo a potom mi zistili, že mám jednu nohu kratšiu o cm a problémy s chrbticou bloky.Skus ho zobrať pár x na masaz
Ja som riešila točenie hlavy... Výsledky u všeobecnej ok. Bola som u ORL, potom u neurológa a nakoniec na MRI mozgu. Tak skúste na začiatok orl a neurologa či to nebude ucho alebo chrbtica
mne sa točí od žalúdka - keď mám nevolnosti
závraty môžu byť aj z psychiky - stres, alebo migrena?
Ja som mávala tocaky hlavy ako decko tiež a veľké ,mne to robil tlak,viem že som dlho užívala magnézium
Chrbtica, oči, nízky tlak, problém so stredným uchom. To ma tak v rýchlosti napadlo. Ostatné ako pitný režim, spánok a železo si myslím písala, že je v norme.
D vitamín? Krčná chrbtica?
Vitamíny, vitamíny, zdravo- zelenina, dieťa rýchlo rastie
nizky tlak, mala som to ako dieta roky aj som odpadavala, nic nepomoze len podrast
Tiez odporucam ist na ORL, potom ortoped a rongen chrptice, kludne to moze byt iba zle držanie tela. Krasne sa to denným cvičením vyriešiš, nauci ho nejaka dobra fyzioterapeutka. Nasad mu nejake vitaminy, kde su hlavne minerali, vit. D (Ano aj ked je leto) + vit. B + zelezo + vapnik. Ak sa to ani po mesiaci cviceni nezlepší, resp. ak sa to nezlepší cez prazdniny a zacne to znova ako bude skola. Je to stres a uzkosti. Pri uzkostiach je tiez typické točenie hlavy.
Este mi napadlo, cukor mu kontrolovali?
Ako ste to vyriesili? Prisli na nieco? Moja 9 rocna to ma tiez...
Ahojte môj syn už niekoľko rokov iba pri zaspávaní keď zavrie oči tak cíti ako by sa mi krútili nohy alebo bol na hojdačke.. doteraz si myslel, že to ma každý :( inak že cez deň to nepociťuje. Aj to môže byť niečo so stredným uchom?
Ahoj pozerám že staršia diskusia,ale u nás to aktuálne riešim. Nechcem zakladať novú tému. Ako ste dopadli s vyšetreniami? Prišli vám na niečo?
Dcéra sa tiež sťažuje,že sa jej točí hlava. Inak ma zatiaľ všetko ok,čakáme na neurologiu
@sonasin dobrý večer. Mame podobný problém,syn ma 8r.a v poslednej dobe sa sťažuje na krutenie v hlave, ale jeho hlávka aj bolieva...ú Vás sa to už zlepšilo?prišli na niečo?ďakujem za odpoveď
zrak?
Má dostatočný pitný režim? Spánok? Stravu?