Tmavozelená stolica u dvojmesačného bábätka

miushik765
10. nov 2016

Maminy od včera davame gastrotuss baby a treti deň Bebu A.R a dnes nal moj syn tnavozelenu stolicu v pritmi vyzerala ako čierna mate skusenost? Co to moze byt? K dr samozrejme volam hned ako zacne ordinovar dakujem

zooeynka
10. nov 2016

Moja dr.mi na tmavu stolicu mojho babatka povedala ze hladuje.

kubobubo
10. nov 2016

@miushik765 moj syn to mal vzdy pri viruse. Od tmavozelenej az po svetlu a zltu. Starsia mala vtedy tiez bud teplotu alebo nieco ine. On ako kojenec len tu stolicu. Do roka kazdy mesiac. Takym sposobom sa mu formovala imunita. Ale prvykrat nas preventivme dali na infekcne ked mal 2 mesiace. Isli sme na pohotovost s teplototu a ked tu zelenu videla doktorka, tak sup na infekcne. Ale nenasli mu tam nic a potom som uz vedela, ze to ma vzdy.

betka269
10. nov 2016

My máme zelenú stolicu non stop, a boli sme ak na vyteroch, sú ok, papaame BEBU HA

miushik765
autor
10. nov 2016

@zooeynka tak dufam nie lebo moja dr mi povedala že 100ml kazde dve hodiny je vela ze musi byt odstup aspon 2,5h tak davam tak...maly ma 5kg

jakubik
10. nov 2016

Zelena stolica nema nic s hladovanim, ci dietatko pije dost ukaze az mesacny prirastok na vahe, zelena stolica ma nieco s infektmi, napr. Pri prekonani virozy, pri plne kpjenom dietati vsak nemusi znamenat vobec nic, pri umelom mliecku vysetrit stolicu

nika9876
10. nov 2016

@miushik765 môžete byť kľudná. Je to z mliečka. Moja dcérka mala hrozné koliky, vyskúšali sme veľa značiek od nutrilonu, beby, humany no proste skoro všetky. Z ar a ha mliečka mala vždy zelenú a zapachajucu stolicu. Nepáčilo sa mi to tak sme zašli na gastro. Je to z ar ha mliečok, potvrdila mi to vynikajúca gastroenterologička. Obsahuje viac železa kvôli tomu je tá zelená stolica.

lea89
10. nov 2016

Aj my mame Bebu A.R a obcas aj gastrotuss davame...odkedy ma Bebu mame tmavozelenu stolicu kazdy den. Pediatricka aj dr.na gastre, ze je to prave z toho mliecka. Je to ok.