Dobrý deň, už druhý deň mi takmer trojmesačný plne kojený syn kaká tmavozelenú stolicu - konzistencia aj vôňa je nezmenená (taká ako pri klasickej "praženici"). Sestrička od doktorky mi dnes povedala, že je hladný, čo mi vôbec tak nepríde, po jedení si odgrgne (aj odgrcne veľakrát) a je spokojný, hrá sa, usmieva sa. V strave som nič nemenila, v podstate jem stále to isté. Syn nemá žiadne iné tráviace problémy, neplakáva, nevracia.
@011nika110 neviem či je to dobre vidno. Vraj to môže byť spôsobené železom v UM ale nie je dôvod na obavy
@euka210 no tiež si myslím, že je to hlúposť. Ďakujem, no uvidíme teda ďalšie dni.
@svokrinjazykmonika môj si je ale plne kojený mojím mliekom, nie je na umelom.
@011nika110 aha pardon, čítala som nepozorne. Nuž neviem, len som si spomenula na tento obrázok...
Pokial nie je nafuknuty, nezvracia, nie je placlivy, cika dostatocne a prospieva (z dlhodobejsieho hladiska), je to uplne v poriadku. 🙂 Pojem hladova stolica je prezitok, zelena stolica skutocne byva pri nedostatocnom dojceni, ale ak jediny problem je ta farba a nie neprospievanie, dehydratacia a nepokoj, tak to nie je ten pripad.
Ahoj, moj maval tiez ked bol takto mensi, normalne priberal, dokonca nadpriemerne takze hladny urcite nebol..samo od seba to preslo, neriesila som..
@011nika110 ze je hladny...100r hlupost...mohol nieco prekonat a ani sa to neprejavilo. Pokial je dieta ok spokojne, tak pockaj par dni.