Kocky mame 6 tyzdnov papame sunar premium teraz sme doma chory malinky kasle dva dni mal zvysenu teplotu boli sme i u doktorky crp ok krvny obraz tiez zdalo sa jej ze reaguje citlivo na jedno usko orl vysetrenie v poriadku asi mame doma nejaku virozu no maly ma uz tyzden tmavozelenu stolicu ktora trosku zapacha dr vravela ze je to ok...noteraz dva dni je riedka nebadam na nom nejake zmeny teda okrem kasle nan davam stoptussin kaka tak riedko 2x za den takze ho asi neprehana to by holo viacej asi nemate skusenost? Dakujem
@lienka1701 hlieny kašeľ robia tu stolicu riedkou. Ale v pohode pri tak malom babu zajtra otoc k doki pre pokoj duše alebo volaj
@lienka1701 Ja som myslela že ak sa cez víkend niečo zmenilo neboj sa im volať ísť znova.ja tak robím.nie je to často ale ak máš obavu radšej ich otravovať. My sme podľa lekára mali nadchu a potom po vyšetrení u mojej zápal močových ciest. Mamy nie sú hlúpe. A ak niečo nevieme pýtame sa😉
Nemam skusenost, ale ak bude mat znovu teplotu zasla by som na pohotovost - babetka do dvoch mesiacov su velmi nachylne na vselijake bacily a chcela by som sa uistit, ze to nie je nic vazne. Inac, zelenu stolicu moze mat aj z toho syrupu, utroby mu este nevedia travit dobre ine nez mliecko. Pise sa na tom syrupe, ze je to vhodne pre novorodencov?