Ahojte snáď niekto poradí, malý mi začal zvracať, to by nebolo nič zvláštne, len tie prvé zvratky boli hnedé. Ďaľšie boli také s hnedými fľakmi. Zarazila ma tá farba. Jasné, keby bolo zle, tak letím na pohotovosť, len či náhodou ste s tým niektorá nestretla.
@luccija Na obed mal v škôlke mexický guláš z hovädzieho mäsa
No tak z mäsa to je tmavé.V podstate to je jedno nezvracia krv..teraz sú v škôlkach brusne chrípky snáď mu len obed nesadol.Daj mu zajtra diétu a probiotiká a nech veľa pijr
Ked hnede to je normalne ked to nepachne ako stolica, keby to bolo prímesou krvy alebo ako kavova usadz.tak treba k lekarovy aj ked zvratky zvlastne zapachaju, Záleží co zjedol..pit tekutiny teraz nedaj lebo vyjde z neho, ale par glgov pepsi ale colu ked mas doma mozes dať...kus sa ukludny zaludok. .este ci zvracal normalne alebo prúdom?
Veď keď jedol guláš, tak je jasné z čoho sú tie hnedé zvratky. Ak by to bola krv bola by čierna a konzistenciu pripomínala kavovinovu zmes. Priapdne ak čerstvé krvácanie tak jasné ružová
@ildiko36
@luccija
@lenuska9999 Ďakujem vám trošku som sa upokojila, ten prvý krát zvracal prúdom a potom už len trochu. To z toho mäsa ma ani nenapadlo. Ešte raz ďakujem
@lenuska9999 Nie ani jasná červená ani čierna, mám to odfotené keby bolo treba ísť na pohotovosť, ale tak tu som fotku nechcela dávať
Zajtra urob cierny caj , daj piskoty, a daake hrianky, nech ma dietu 1deň, a plus tu colu alebo pepsi po troska môžeš dať, to dávame aj panientom v nemecku ked maju zaludocne problemy
@ildiko36 Ďakujem
Keby že hnede a páchne za stolicou moze mat vazne crevne problemy ale keď len za zvratkami je to uplne v pohode..
A dnes len po glgoch dať piť inak ti vsetko zase vyvráti
@ildiko36 poslala som vám správu
A čo jedol?