Tmavé zvratky

29. apr 2022

Ahojte snáď niekto poradí, malý mi začal zvracať, to by nebolo nič zvláštne, len tie prvé zvratky boli hnedé. Ďaľšie boli také s hnedými fľakmi. Zarazila ma tá farba. Jasné, keby bolo zle, tak letím na pohotovosť, len či náhodou ste s tým niektorá nestretla.

luccija
29. apr 2022

A čo jedol?

autor
29. apr 2022

@luccija Na obed mal v škôlke mexický guláš z hovädzieho mäsa

luccija
29. apr 2022

No tak z mäsa to je tmavé.V podstate to je jedno nezvracia krv..teraz sú v škôlkach brusne chrípky snáď mu len obed nesadol.Daj mu zajtra diétu a probiotiká a nech veľa pijr

ildiko36
29. apr 2022

Ked hnede to je normalne ked to nepachne ako stolica, keby to bolo prímesou krvy alebo ako kavova usadz.tak treba k lekarovy aj ked zvratky zvlastne zapachaju, Záleží co zjedol..pit tekutiny teraz nedaj lebo vyjde z neho, ale par glgov pepsi ale colu ked mas doma mozes dať...kus sa ukludny zaludok. .este ci zvracal normalne alebo prúdom?

lenuska9999
29. apr 2022

Veď keď jedol guláš, tak je jasné z čoho sú tie hnedé zvratky. Ak by to bola krv bola by čierna a konzistenciu pripomínala kavovinovu zmes. Priapdne ak čerstvé krvácanie tak jasné ružová

autor
29. apr 2022

@ildiko36
@luccija
@lenuska9999 Ďakujem vám trošku som sa upokojila, ten prvý krát zvracal prúdom a potom už len trochu. To z toho mäsa ma ani nenapadlo. Ešte raz ďakujem

autor
29. apr 2022

@lenuska9999 Nie ani jasná červená ani čierna, mám to odfotené keby bolo treba ísť na pohotovosť, ale tak tu som fotku nechcela dávať

ildiko36
29. apr 2022

Zajtra urob cierny caj , daj piskoty, a daake hrianky, nech ma dietu 1deň, a plus tu colu alebo pepsi po troska môžeš dať, to dávame aj panientom v nemecku ked maju zaludocne problemy

autor
29. apr 2022

@ildiko36 Ďakujem

ildiko36
29. apr 2022

Keby že hnede a páchne za stolicou moze mat vazne crevne problemy ale keď len za zvratkami je to uplne v pohode..
A dnes len po glgoch dať piť inak ti vsetko zase vyvráti

autor
29. apr 2022

@ildiko36 poslala som vám správu