Ahojte dievčatá, prosím Vás mate niektorá skúsenosť, že stolica vášho babatka bola po výžine taka tmava? až čierna? Pijeme nutrilon allergy digestive care, a papame už príkrmy asi 4tt, zemiačik, mrkva, petržlen, cuketka. Ako som zaviedla obedik, stolica sa nam upravila, kakame každý deň. Drobec je spokojný. Len po výživke mal takúto dvojfarbnú stolicu ( to čo spapal na obed plus tmave- predpokladam, že výživa) Ked som jeden den výživku vynechala, stolica bola normálnej farby - teda to čo maly spapal..Môže takto zo začiatku sfarbiť? mam mierne obavy. Vopred ďakujem za odpoveď.
Ďakujem ďakuje, leboo ja som už schizo mama. Zo začiatku sme mali krv v stolici ( alergia BKM po nutrilon allergy digestive care sa všetulinko upravila) takžee keď vidím niečo nečakané v plienke, tak mam chytá panika 🙂
Ano, je to normalne.. Moja mala ma prikrmy uz 5 mesiacov - 3-4 rozne jedla za den a po kazdej stolici vidim, co uz jej stravilo 🙂 dokonca v jednej stolici viac jedal..🙂)
@edn Ďakujem veľmi pekne 🙂 je to moje prvé bábo, takže nemam skúsenosti ohľadne stolice 🙂
@petronela258 Nie je za co..Ja som tiez bola pri prvej vystresovana 🙂
Ano, je to normalne.