Tmavá stolica 5 dňového synčeka

zuzina1881
1. feb 2015

Ahojte babulky. Obraciam sa na vas ako na skusenejsie, snad mi odpoviete. Mam 5dnoveho synceka po sekcii. Prilozili mi ho neskoro, tak som dopadla s naliatymi prsnikmi a nepriechodnymi mliekovodmi. 2 dni som masirovala do zblaznenia, obkladala a po kvapke rucne vytlacala mlieko.. vcera a dnes dostal maly moje mliecko (z flasky, mal zltacku, tak bol pod lampou) a zmenila sa mu stolica. Uz mal peknu prazenicku a teraz je takmer cierna. A konecne otazka: moze byt ta tmava farba sposobena tym, ze ja beriem zelezo??? Snad to nebude nic vazne..
Dakujem za odpovede 🙂

katarinamichal
1. feb 2015

Ahoj, isto si ešte v nemocnici-opytaj sa lekarky.Pre istotu.Na začiatku odchadza tzv.smolka-tá je tmavá, ale kedže už kakal normálne...Opýtaj sa, za to nič nedáš a budeš kludnejšia.PS: ja som tiež išla s plienkou 🙂 ukázať priamo lekárke-malý mal taku nazelenalu stolicu-inu ako dovtedy v nemocnici, a bola som potom kludná, že to bolo ok.

kafedame
1. feb 2015

Ahoj,podľa mňa to bude tým,že ty berieš to železo.Prípadne sa opýtaj lekárky,budeš kludnejšia 🙂

oladuna
1. feb 2015

@zuzina1881 myslim ze to bude tym zelezom.preco este beries zelezo?viem ze cierna stolica je viacmenej z velkeho obsahu zeleza.

zuzina1881
autor
1. feb 2015

@oladuna po sekcii som mala stratu krvi a 2 transfuzie. Malo zeleza v krvnom obraze.. tak doplnam.

@katarinamichal jasne, spytam sa zajtra. Dnes uz maly kakal zas prazenicku. Tak som pokojnejsia.