Tlakomer pre malé dieťa

16. nov 2024

Ahojte maminky, trojrocnemu syncekovi potrebujem merat pravidelne tlak. Poradite ti nejaky fajn tlakomer? Moze to byt aj obycajny "dospelacky" tlakomer s detskou manzetou na malu detsku rucku? Vobec sa v tom nevyznam...

zuzuky
16. nov 2024

Môže byť aj ten co je pre dospelých ale kúpiť detskú manžetu, ja som používala aj tlakomer na zápästie, mojej dcére časom začala manžeta vadiť keďže sme museli merať tlak každé dve hodiny.

leveta
16. nov 2024

Môže byť aj dospelacky s detskou manzetou. Ale ak má chudé ramienko, často je problém to namerať. Proste to ani tá detská nezachyti.

miskamisiq
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miskamisiq
17. nov 2024

Značka Tlakomerov Omron je vraj najpresnejšia a najlepšia.

autor
17. nov 2024

@leveta rucicku ma tenku, no nejak to budeme.musiet merat

autor
17. nov 2024

@miskamisiq dakujem za tip, tak pozriem tie omron a k tomu detsku manzetu tej istej znacky, aby to pasovalo

leveta
17. nov 2024

Ak máš možnosť ísť do zdr.potrieb radšej kup osobné a vyskúšaj. Mojej zachytila aj S manžeta, ale Omron má aj menšiu len tá je určite len na objednávku. Lepšie je vyskúšať.
Ideálne je, keď fakt sa dieťa dokáže nehybať pri meraní, aby mu tá manžeta nebehala, ak je väčšia o niečo ako rameno.

miskamisiq
17. nov 2024

Syn ešte musí podrast a tiež budem takýto,, dospelacky'' tlakomer kupovat pre neho. Zatiaľ ma malú rúčku tak mame ten na fonendoskop. Sestra je zdravotak tak ho meria, lebo ja tep nepočujem a neviem ho zmerať.