Tinnitus u 14 ročnej a lanovka

katuska322
18. máj 2022

Ahojte, mám taký problém, ktorý riešim, že mám už, 14 rokov tinnitus - piskanie, šumenie v uchu, aj slabšie počujem na ľavé ucho, vždy keď idem do nejakej väčšej nadmorskej výšky, zalieha mi v ňom, preto sa aj vyhýbam ceste lietadlom, teraz však o dva týždne máme ísť s deckami do tatier, kde pôjdeme aj lanovkou na skalnaté pleso, dosť mam strach čo mi to spraví s uchom, má niekto podobnú skúsenosť, či to robilo problém alebo sa tomu radšej vyhnúť?

luccija
18. máj 2022

@katuska322 to zalieha aj ludom co nemajú tinnitus.Odporuca sa žut zuvacku

katuska322
autor
18. máj 2022

@katuska322 nadpis dali zle, 14 rokov mam tinnitus, nie ze som 14 ročná, aby nedošlo k nedorozumeniu

diamond007
18. máj 2022

@katuska322 zbožňujem tie opravy adminov 😀

viestta
18. máj 2022

Žuvačka, cmulat cukríky pomáha uvoľňovať eustachovu trubicu a uvoľňuje zalahnutie v ušiach pri zmene tlaku

ajsha123
18. máj 2022

Mne sa stalo raz, ze mi piskalo v ušiach, tlak, pri predklone nepríjemný podtlak, nepočula som... Celkovo zalahnute v ušiach. Myslela som, ze silný zápal. Bola som u ORL a zápal tam nebol. Že sliznica ako pri alergii. Dostala som lieky na alergiu a spray do nosa (nasofan).... Myslela som, ze mi to nepomôže. A pomohlo. Nezvyčajný prejav alergie. A doteraz stále, ak mám zalahnute v ušiach, tak si dávam lieky na alergiu a pomôže....