Ahojte bol niekto s dieťaťom v Tetise a mal nadštandardnu izbu? Viete mi podať info ako to funguje
@deedol treba tam zavolať vopred že chcem nadstandart? Ak sa mozem spýtať koľko ste doplacali cca? Za oboch
vopred urcite. sumu uz zial nepamatam, bolo to pred 5 rokmi.
+421918853254 zavolajte na tel.c. ,sestričky Vám povedia bližšie info.ak teda nemajú frmol.alebo sa popytajte tel.c. na pani vrchnú p.Dikošovu
Poprípade,napísať mail,tam odpovedá priamo pani vrchná.odpoveda do 24hod info@tetis.sk
Chodíme roky,ale teda nie do nadštandardných izieb.a bývajú veľmi obsadené.treba sa informovať.
@pe_mi ďakujem tak skúsim teda napísať email....ja idem s dvojickami tak radšej by som ten nadštandard chcela....čakáme už pol roka a zatiaľ nemáme termín
Čakacie doby sú dlhé , keď budete odchádzať,treba si nahlásiť ďalší termín.any ste mali miesto.ak vám to vyhovuje takto dopredu.lebo potom vám prepadne , máte možnosť 2x do roka od poisťovne.popytajte sa na to.ked si nenahlasite už na pobyte, tak sa možno nedočkate.
Ano, mali sme, bol s nami aj muz. Povedali sme vopred, ze chceme, a doplacali sme.