Tetis - nadštandardné izby

3. nov 2023

Ahojte bol niekto s dieťaťom v Tetise a mal nadštandardnu izbu? Viete mi podať info ako to funguje

deedol
3. nov 2023

Ano, mali sme, bol s nami aj muz. Povedali sme vopred, ze chceme, a doplacali sme.

autor
3. nov 2023

@deedol treba tam zavolať vopred že chcem nadstandart? Ak sa mozem spýtať koľko ste doplacali cca? Za oboch

deedol
3. nov 2023

vopred urcite. sumu uz zial nepamatam, bolo to pred 5 rokmi.

pe_mi
3. nov 2023

+421918853254 zavolajte na tel.c. ,sestričky Vám povedia bližšie info.ak teda nemajú frmol.alebo sa popytajte tel.c. na pani vrchnú p.Dikošovu
Poprípade,napísať mail,tam odpovedá priamo pani vrchná.odpoveda do 24hod info@tetis.sk

pe_mi
3. nov 2023

Chodíme roky,ale teda nie do nadštandardných izieb.a bývajú veľmi obsadené.treba sa informovať.

autor
4. nov 2023

@pe_mi ďakujem tak skúsim teda napísať email....ja idem s dvojickami tak radšej by som ten nadštandard chcela....čakáme už pol roka a zatiaľ nemáme termín

pe_mi
4. nov 2023

Čakacie doby sú dlhé , keď budete odchádzať,treba si nahlásiť ďalší termín.any ste mali miesto.ak vám to vyhovuje takto dopredu.lebo potom vám prepadne , máte možnosť 2x do roka od poisťovne.popytajte sa na to.ked si nenahlasite už na pobyte, tak sa možno nedočkate.