Zdravím dávali ste testovať vaše 3r deti?
Ako to zvládli?
V škôlke sa objavilo ochorenie v rodine a chceme ísť k mojej mame tak by som dala dcéru pre testovať...
@anomois pravdepodobne myslím antigénové testy, lebo na PCR sa objednáva a čakáš na termín....
https://www.health.gov.sk/?AG-MOM-komplet
Dve odberné miesta určené len pre deti s rodičmi (otestovaný bude rodič aj dieťa):
- Národný ústav detských chorôb (NÚDCH), Limbová 1, od 10. – 13. 11. 2020, v čase od 15:00 - 19:00 hod., mobilné odberné miesto
- Klinika detskej pneumológie a ftizeológie v Podunajských Biskupiciach, v priestoroch pred budovou kliniky, Krajinská 91, od 11. 11. 2020 do skončenia núdzového stavu, v čase od 9:00 - 13:00 hod.
Ahoj, ja som bola s 3r synom. Museli sme ist, pretoze nam to nariadila hygiena. Boli sme na pcr, robili mu vyter z hrdla a z nosa. Z hrdla v pohode, z nosa to bolo horsie, ale zvladol to. Plakal asi minutu. Hovoril, ze nebolelo, ale ze plakal preto lebo sa bal. Zvladol to lepsie, ako som cakala.
Boli sme ale v detskej nemocnici, kde testuju len deti a maju to tam usposobene na testovanie detskych pacientov. Cize sestricky pestrofarebne oblecene, na stenach detske obrazky, balonky.. po testovani dostal obrazok auta a balon a bol stastny prestastny 🙂 ale nezijeme na sk...
Ak teda mas moznost, radsej chod tam, kde testuju len deti.
@anomois moja dcéra bola. Tiež má 3.Ani nemukla. Smiala sa na tom ako ju to šteklí v nose. Treba to dieťatku vysvetlit. Držím palce
Musí to nejako vydržať, ja by som dal ako motiváciu nejake bolestné, napr cukrík :D u mna to vždy zabralo, keď som bol malý a lepšie som zvládal napr očkovanie
moja neskutočne kričala, aplakala. Musela som ju držat aby jej vzali stery. Bolo pro nás obe velmi naročne
Moj ma 3 roky a ide zajtra rano na pcr v ba. Ked vyplnis dotaznik na korona.gov,oni ti zadaju miesto a cas, nie ty. Povedali ze krpcom robia len z hrdla, uvidime. Ma slubenu cokoladovu odmenu tak verim ze nebude problem
Takze uz je nas 3r po teste. Iba z hrdla, boli mili, spravil aaaa a bolo otrete. Žiadny plac, dostal kinderko
Už to mame za sebou... Mala zhodnotila že to bolo super 🙂 dobre sme ju pripravili srandocali sme o tom ze ideme k doktorke co ju posteli čarovnú paličkou a išla tam celá natesena že upiii ona už chce ísť 🙈🤣
@basska_b
@diewcatqoo
Tak budeš ju musieť držať a bude plakať. Nič moc predstava teda 😐