Testovanie trojročného dieťaťa na Covid-19

anomois
30. nov 2020

Zdravím dávali ste testovať vaše 3r deti?
Ako to zvládli?
V škôlke sa objavilo ochorenie v rodine a chceme ísť k mojej mame tak by som dala dcéru pre testovať...

basska_b
30. nov 2020

Tak budeš ju musieť držať a bude plakať. Nič moc predstava teda 😐

anomois
autor
30. nov 2020

@basska_b prosím vás a neviete kde v ba sa dá teraz dieťa dat otestovať? Teraz nemyslím hneď ale zajtra pozajtra

nika82
30. nov 2020

@anomois co som citala detom ze robia vyter z hrdla ale ci to je pravda neviem

mogaa
30. nov 2020

@anomois pravdepodobne myslím antigénové testy, lebo na PCR sa objednáva a čakáš na termín....
https://www.health.gov.sk/?AG-MOM-komplet

nika82
30. nov 2020

Dve odberné miesta určené len pre deti s rodičmi (otestovaný bude rodič aj dieťa):
- Národný ústav detských chorôb (NÚDCH), Limbová 1, od 10. – 13. 11. 2020, v čase od 15:00 - 19:00 hod., mobilné odberné miesto
- Klinika detskej pneumológie a ftizeológie v Podunajských Biskupiciach, v priestoroch pred budovou kliniky, Krajinská 91, od 11. 11. 2020 do skončenia núdzového stavu, v čase od 9:00 - 13:00 hod.

majamat
30. nov 2020

@anomois ak si das urobit antigenovy test, ten nemusi ukazat pozitivitu v pripade, ze je clovek nakazeny kratko. na toto treba mysliet.

diewcatqoo
30. nov 2020

Ahoj, ja som bola s 3r synom. Museli sme ist, pretoze nam to nariadila hygiena. Boli sme na pcr, robili mu vyter z hrdla a z nosa. Z hrdla v pohode, z nosa to bolo horsie, ale zvladol to. Plakal asi minutu. Hovoril, ze nebolelo, ale ze plakal preto lebo sa bal. Zvladol to lepsie, ako som cakala.
Boli sme ale v detskej nemocnici, kde testuju len deti a maju to tam usposobene na testovanie detskych pacientov. Cize sestricky pestrofarebne oblecene, na stenach detske obrazky, balonky.. po testovani dostal obrazok auta a balon a bol stastny prestastny 🙂 ale nezijeme na sk...
Ak teda mas moznost, radsej chod tam, kde testuju len deti.

lucia147852
30. nov 2020

@anomois moja dcéra bola. Tiež má 3.Ani nemukla. Smiala sa na tom ako ju to šteklí v nose. Treba to dieťatku vysvetlit. Držím palce

vollino5
30. nov 2020

Musí to nejako vydržať, ja by som dal ako motiváciu nejake bolestné, napr cukrík :D u mna to vždy zabralo, keď som bol malý a lepšie som zvládal napr očkovanie

mareri
30. nov 2020

moja neskutočne kričala, aplakala. Musela som ju držat aby jej vzali stery. Bolo pro nás obe velmi naročne

evkamotka
30. nov 2020

Moj ma 3 roky a ide zajtra rano na pcr v ba. Ked vyplnis dotaznik na korona.gov,oni ti zadaju miesto a cas, nie ty. Povedali ze krpcom robia len z hrdla, uvidime. Ma slubenu cokoladovu odmenu tak verim ze nebude problem

zoeazari
30. nov 2020

@anomois my sme boli dnes so 7 mesačným, plakal asi 3,5sekundy a hotovo.. Robia výter iba z hrdla.. Z nosa nie, z nosa iba dospelým.. V BA na Kramároch sme boli, ale my sme to mali bezplatné.. Kvôli hospitalizácii sme test potrebovali..

evkamotka
1. dec 2020

Takze uz je nas 3r po teste. Iba z hrdla, boli mili, spravil aaaa a bolo otrete. Žiadny plac, dostal kinderko

anomois
autor
2. dec 2020

Už to mame za sebou... Mala zhodnotila že to bolo super 🙂 dobre sme ju pripravili srandocali sme o tom ze ideme k doktorke co ju posteli čarovnú paličkou a išla tam celá natesena že upiii ona už chce ísť 🙈🤣
@basska_b
@diewcatqoo