Testovanie 9 mesačného bábätka na Covid-19

kikinaaaa
8. mar 2022

Ahojte. Chcela som sa opytat ako funguje testovanie proti covidu19. Mam doma 9 mesačnú ja som pozitívna snazim sa aby to nemala nosím rúško a rukavice. No aj tak ma príznaky potrebujem poradit ako ju dat otestovať skúšala som doma antigenovy test len tie testy vobec neukazujú dobre. Mate nejaké rady. Za každú radu budem vďačná.

barus26
8. mar 2022

@kikinaaaa my sme testovali doma ročnú a hneď jej vybehli dve čiarky. Okrem toho keď ti doma ukazuje negatívne tak neriešila by som. Načo ju zbytočne nosiť po testovaniach? ona nepotrebuje mat doklad o prekonani

matkahelka
8. mar 2022

@kikinaaaa tak ju objednaj na pcr, ak ti antigenove testovanie nestaci. ja len nerozumiem, naco testovat take drobatko? naco potrebujes vediet, ci ma/nema covid?

janula12345
8. mar 2022

@kikinaaaa ja by som ju tiez netestovala. Naco? Ale teda ak chces, objednaj ju. Pcr robi vyter iba z podnebia ustociek, takze je to v uplnej pohodicke.

katrinka8
8. mar 2022

@matkahelka - možno kvôli prípadným post covid problémom. Ak by sa náhodou neskôr niečo vyskytlo, aby vedeli správne zareagovať liečbou. Inak v tom nevidím ani ja zmysel pri takom malinkom bábätku.

matkahelka
8. mar 2022

@katrinka8 to uz je aka blbost. ved post covid sa da identifikovat aj bez toho, aby mala covid potvrdeny. ja mam 2-mesacnu a keby mala covid, posledne, co by mi napadlo ju trapit testovanim.

martul
8. mar 2022

@kikinaaaa načo ho potrebuješ testovať? Volaj doktorke, povedz čo je bábätku ona dá lieky a hotovo. Ter ani covid pásy netreba.

ja_mama
8. mar 2022

Neviem ako si robila antigen, ale skus jej spravit z ust/jazyka ak si robila len z nosa. Nam vychadzali len takto a aj to take slabe duchy, ze som musela zmurit aby som ich nasla - pozitivne ale boli, pcr potvrdilo.

elizita
8. mar 2022

@kikinaaaa čo to znamená že domace atg neukazuju dobre? Tak ju nahlas na atg v MOM alebo pcr keď to tak veľmi potrebuješ vedieť. Urobia jej to ako každý iný výter.

jaroe
9. mar 2022

@kikinaaaa načo ju chceš testovať?

luciaaaaa
10. mar 2022

@kikinaaaa my sme aktualne cela rodina pozitivna. Mame 3mesacnu a tiez je urcite pozitivna. Ma uplne rovnake priznaky ako my ostatni. Ale ani v sne by mi nenapadlo testovat ju. Ved naco? Ved ona covidpass nepotrebuje a ked som volala nasej pediatricke, sama povedala, ze zbytocne by som ju testovala. Poznacila jej do karty, ze je pozitivna.