Testosterón u 15-ročného chlapca

24. okt 2022

Ahojte baby, môj 15 r syn má asi nedostatok testosterónu. To, že sa zrejme zaujíma o chlapcov s mužom tušíme už dlhšie. Švagrina si myslí, že mu mám kúpiť nejaký doplnok výživy že on sa proste ešte hľadá a nemyslí že že je gay len ma málo testosterónu. Poradíte nejaký doplnok vhodný pre dospievajúce dieťa? Nešportuje lebo ho to nebaví, stravu už upravujeme no dá sa to aj inak doplniť? V lete mu dr diagnostikoval gynekomastiu to je že sa mu zväčšili prsné žľazy a už tam spomenul že asi menej testosterónu a nech vysadime kuracie prsia nič viac. Poraďte mi niečo prosím

macekovam
24. okt 2022

Pozri potraviny s obsahom estrogénov a to všetko treba obmedziť až vysadiť... Aj sladené nápoje sú nabité estrogénmi... Fast food... Takmer všetko je plne práve estrogénov... Bohužiaľ... Pre muzov.. Ale otužovanie vraj tiež pomáha na zvýšenie hladiny testosterón.. Počítaj si o tom.. Známej som robila výpis ohľadom potravín... Dala som to na výkres a rozdelila na potraviny s estrogén mi a potom tie ktoré podporujú tvorbu testosterón... A niektoré boli veľmi nevhodné tam mala 3 výkričníky... Vyvesila na chladničku aby to syn videl a skôr ako si to vezme po rozmýšľal ci to stoji za to...

ankare
24. okt 2022

To, že je gay, je vrodené. S tým sa už narodil. Lubte ho takého,aký je. On za to nemoze. Držím palce!

att123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brembo
24. okt 2022

Testosterón podávať 15 ročnému? Áno sú doplnky pre športovcov s testosterónom,ale budete sa pohybovať na veľmi tenkom ľade. Dlhodobé užívanie vedie k neodvratnému poškodeniu organizmu. Nedodržanie prepísaného dávkovania,nedodržanie odpurúcaných prestávok s aplikáciou môže spôsobiť zastavenie činnosti orgánov-pečeň,obličky!!!!!!!!!
Jedine pod dohľadom lekára,čo predpíše on. Nie svojvoľné užívanie rôznych doplnkov stravy.

att123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. okt 2022

@brembo nevyznám sa preto sa pýtam. Takže to nechať radšej tak?

autor
24. okt 2022

@att123 ochlpenie má už od 11r na preventívne sa doktorke vždy zdalo všetko ok, no možno to bude tým, že je asi naozaj gay ...

autor
24. okt 2022

@ankare my ho ľúbime len on ešte nevie či je gay, ešte sa hľadá a preto napadlo či za tým nie je len nízky testosterón avi sa nedá niečom doplniť

att123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matabb73
24. okt 2022

Ak chceš zničiť zdravie svojmu dieťaťu, tak do toho. Dávať chlapcovi testosterón len tak , to je riadne blbý nápad. Homosexuálom sa človek narodí a žiadne lieky na tom nič nezmenia. To už skúšali v minulosti a len zničili tím ľuďom zdravie.

januska12323
24. okt 2022

Len za to, že sa mu páčia chlapci má podľa teba nedostatok testosterónu? Takú blbosť som ešte nepočula, ak sa ti niečo nezdá daj ho vyšetriť. A nie sama ordinovať hormóny dospievajúcemu chlapcovi 🙈

namornicka
24. okt 2022

Urcite neordinuj hormony bez dohladu lekara.

mondolina
24. okt 2022

prestaňte to riešiť.

lubi40
24. okt 2022

ak ma malo testosteronu, tak treba ist k lekarovi. Nedostatok moze mat totiz vazne dosledky - nebude zarastat, zakrpateny penis a pod. To, ci je alebo nie je gay nie je o testosterone.

brembo
24. okt 2022

Žiadny testosterón bez lekárskeho predpisu. Kým lekár nepredpíše, tak nedávať. Ako som písal,môže mu to závažne ohroziť zdravie,alebo život.