Mám 7.5 mesačného syna, pred týždňom mal teploty keď už mal nad 39 išla som sním na pohotovosť. Ukázalo sa že má zapálené hrdlo, a má sople dostal antibiotiká Zinnat. Dnes je to 8 deň a 2 dní teplotuje najvyššiu teplotu mal v noci 38.6 po odčítaní. A v noci začal strašne chrčat a kašlať odsala som mu z nosa, a dala pamykon - včera nám ich predpísala doktorka. A ešte som mu dala Sinupret. Včera som snim bola u doktorky CRP mal 11 v poriadku
Moč tiež v poriadku. Bola som sním aj na ušné ľavé uško ma dobre práve že trošku ma červené, používame kvapky Audiron. Pani doktorka sa vyjadrila že nie je to také hrozné že z ušiek neteplotuje.
Poraďte čo mu môže byť?
Zub nemá ešte ani jeden, nič v pusinke nepozorujem.
@makova333 kontrovala povedala že ešte je to také všelijaké. Našu doktorku zastupuje iná už je v dôchodku
@anchela2929 treba skontrolovat dychanie resp. rtg snimok. Ak ma virozu, CRP bude negativne (co aj je).
@makova333 skúsim zavolať doktorke v pondelok a čo by potom mu dali ak by niečo vyšlo na tom snímku?
@anchela2929 ak by mal zapal, tak nove atb. Ale to uz by pravdepodobne mal aj crp vyssie. Skus zavolat v pondelok pediatricke, ak by sa mu nepolepsilo. Ak by sa to zhorsovalo smer pohotovost.
@makova333 bola som sním nakoniec na pohotovosť, pani doktorka popočúvala ho a povedala že to má v poriadku, angínu že nemá sa mu pozrela do pusinky, zúbky nevidí a že keď CRP bolo dobré, moč bol dobrý tak že asi nejaká vyróza. Nič znepokojujúce na ňom nevidí a že v utorok keď sa mu nepolepší mám ísť sním ku doktorke. Ten snímok mu neurobila..
@anchela2929 ak mal dychanie ciste snimok netreba
@anchela2929 dychanie ma ciste? Kontrolovala dr?