Teploty u 7-mesačného dieťaťa

malycka
6. jan 2025

Dobré ráno idem si k vám po radu sobotu som bola z malou na pohotovosti mala teploty tam nás vyšetrili že len dáky vírus možno nám lekárka povedala cpr urobili ten mala 1:1 dali nám len vitamín C a nič iné len za ona od tej soboty má stále teploty už dva dni ani nekakala máte stim niekdo podobne skúsenosti že vám detičky mali len teploty a nič iné určite ak neprejde pôjdem zas natu pohotovosť ďakujem za rady.

denkabemommy
6. jan 2025

@malycka teploty bežne trvajú 3-5 dní, treba s tým ísť k dr po tejto dobe, ak stále pretrvávajú, ak nie, tak je všetko v poriadku. A choroba ustupuje. Dojčené deti nemusia kakať 2 týždne. Ak je na UM, tak jej treba pridať vodu, keďže teplota ju môže dehydrovať 🙃

zuzkaa1991
6. jan 2025

@malycka ake vysoke teploty ma? Pije vela vody mlieka normálne svoje davky?

Moze byt 6ta choroba 3dni aj vysoke teplotya na 4ty drn vysyp tiez sme.mali ako 8 ci 9m a tiez nic ine jej nebolo

malycka
autor
6. jan 2025

@zuzkaa1991 áno pije čajík aj mliečko pije umelé Sunar ale normálne tam zmena není žiadna o pol noci mala 39,5 dala som jej čipok Paralen a o 6 ráno mala opäť 38,5 teplotu

malycka
autor
6. jan 2025

@denkabemommy čajík pije a umelého mliečko papa

zuzkaa1991
6. jan 2025

@malycka tak zrazat dnes ak teplota je každých 6 7hod tekuty ma zajtra staci ist k lekarke kedze ma.lekarka naucila chodit az 2 az 3dni ked su teploty kedze po prvom.dni málokedy crp.nieco ukaze plus moze byt len chripka takze nurofen alebo co davate .....obklad alebl skusit dat do ponozky hrubsi platok zemiaku raz ked mal.muz horucky co nezvykne skúsila som mu dat a chvalil.si to

basulaak
6. jan 2025

@malycka ano volala som to 3 dnove horucky. Ako sa objavili a vytrapili, tak za 3 dni zmizli. Ono to male dieta vsetko olizuje a ma nevyzretu imunitu. Raz mi dieta horuckovalo den a noc 3 dni vkuse. Na 4. den rano mal vysypany trup a vtedy som si odfukla konecne. bolo po horuckach. Bola to 6. choroba. Kadeco to moze byt. Sledovat a davat pit/kojit. Presli sme si tym.