Ahojte
Dcérku (6m) v pondelok prepustili z nemocnice. Mali sme covid, mala vysoké horucky a odmietala pit, bola 2 dní na infuziach. Potom to prešlo, začala opäť pit, teploty nemala, len jej ostal kasel. Dnes v noci ale opäť zacala mat teploty okolo 38. Nič strašné oproti tomu co to bolo predtým, len mne už zviera zaludok, aký to bude mať priebeh. Mate niektorá skúsenosti?
Vďaka
@standusina ďakujem pekne 🙂
@im709vf synovi tiež bolo dobre úplne zdravy a po týždni a pol znova teplota na jeden- dva dni a potom prestalo.treba to určite sledovať, ak bola aj v nemocnici kontaktovala by som možno lekára telefonom
@standusina
@liliana212
A takýto hlien v stolici ste zažili? Dcérka je síce moje druhé dieťa, ale teda pri nej zažívam veci ktoré som pri synovi nezažila 🙈 aj by som to konzultovala s dr, len dnes už nerobí. V podstate vykakala len guču hlienu s trochou čerstvej krvi
Hmmm tazko povedat, ale tak viem a pocula som od tych, co si covidom presli, ze niekedy mava takyto kolisavy priebeh, no dufam, ze jej nevyskocia teploty nejak vysoko a bude uz len a len dobre