Teploty do 1. roka

30. dec 2022

dávať lieky od teploty keď deti mali pod 38 a bolo to kvôli zubom ? Lebo zrovna nám ide ale zároveň ma sopeľ tak neviem z čoho to je ...a chodili ste pri takejto teplote povedzme 37.5 von na prechádzku? Neviem ci čerstvý vzduch pomôže alebo radšej ostať doma

beata_k
30. dec 2022

Nedrzim sa striktne 38,5. Trapi sa mi dieta v teplotach, tak mu pomozem. Imunita si poradi tak ci tak. S teplotou som von nechodila. Ani tebe by to iste nebolo prijemne.

evica17
30. dec 2022

Paralen alebo nurofen nemusíš dávať len od teploty,ale aj od bolesti. Veď aj teba keď bolia zuby,si supnes niečo od bolesti aj keď nemáš teplotu. Čiže ak by dieťa bolo nepokojné ,že asi ho niečo bolí,dala by som.

kittykat22
30. dec 2022

@evica17 ale ak nema doma lieky, tak ich teraz asi ani nezozenie.

kittykat22
30. dec 2022

Ak ma dieta horucku a sople vonku urcite nie.

andulka1988
30. dec 2022

Osobne som dávala nurofen

evica17
30. dec 2022

@kittykat22 to v príspevku nepíše,tak neviem či má či nemá.ja mám napríklad jeden Paralen vždy doma pre deti

petamich
30. dec 2022

ja osobne som kvoli zubom davala analgetika velmi ojedinele, tie zuby idu celkom dlho a dopovat ho liekmi pol roka mi neprislo ako dobry napad, skusila som znecitliviet gelom na zuby, castokrat stacilo a ak mal vyssiu teplotu alebo sa vyslovene trapil, niektore zuby trapia viac ako ine, tak vtedy samozrejme, som mu dala Nurofen a ak mal teplotu/horucku, von sme nechodili

fiafia
30. dec 2022

Ja sa neriadim výškou teploty ale aktuálnym stavom. Čipky,sirup niesu len od teploty ale aj bolesti. Ak sa dieťa trápi, liek podám a naopak ak dieťa funguje normálne aj s teplotou nesnažím sa hneď podávať lieky na zrazenie teploty ale nechám telo bojovať. A nie, na prechádzku by som nešla v tomto prípade

autor
30. dec 2022

@petamich samozrejme súhlasím len zrovna aj kašle a soplí tak neviem či je teplota z toho alebo zuby kedže oboje má naraz :D

qetka
30. dec 2022

@kittykat22 cez tyzden uz dost lekarni malo nurofen aj panadol, capiky aj sirupy. Konecne

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evica17
6. jan 2023

@deadlylucy hej, a horucka u babatka , nad 39 moze sposobit ine problemy zas. pochybujem ze ti tekute kolostrum znizi horucku. ako podpora imunity , vyzivovy doplnok moze byt, ale ako liek proti horucke urcite nie. a paracetamol a ibuprofen nevypnu imunitu, oni znizuju horucku a potlacaju bolest, ale telo bude bojovat s virusom/bakteriou aj nadalej.

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz