Teploty a výsyp u 23 mesačného synčeka

mina59
7. máj 2017

Ahojte mamicky...moj maly 23 mesacny dostal teploty 38,8 a na druhy den sa vysypal na hrudniku a na chrbte...do rana teploty zmizli aj vysyp a teraz poobede znovu vystupila teplota ale uz len na 37,8 a aj vysyp na nozkach a ruckach a ma to cervene,neviem to ani opisat riadne. Co to moze byt? Ak mu to neprejde do zajtra pojdeme k doktorovi. 😒😒😒

mina59
autor
7. máj 2017

Lepsie sa mi to nedalo odfotit...

nellita
7. máj 2017

To môže byť aj alergia na niečo,jedlo,oblečenie,prasok,na osypky ci kočík kuahne to nevyzera

martinka13
7. máj 2017

Vypadá to na 6.chorobu

mina59
autor
7. máj 2017

@nellita nic som nemenila ani nic nove nejedol...

nellita
7. máj 2017

Neviem ked vysyp zmizol a potom zase sa objavil,ci 6 choroba,vacsinou vysyp pri 6 chorobe nezmizne a znovu sa neobjavi

mina59
autor
7. máj 2017

@martinka13 len ma metie to ze mu to ustupilo a znovu sa to objavilo...

martinka13
7. máj 2017

Aha. Ano pardon, som si zle prečítala. Pri 6.chorobe sa vysyp nevráti.

martinka13
7. máj 2017

Malej ten vysyp vypadal presne ako máš ba foto. Teploty trvali 3 dni, potom vysyp a koniec.

nellita
7. máj 2017

Je to zvlásne,nieco neumyte resp.málo umyte nespapal? Nechces ist radcej na pohotovosť,cakat az do utorka

mina59
autor
7. máj 2017

@martinka13 myslela som si ze to je z teploty vysyp lebo pod plienkou to mal najviac...

mina59
autor
7. máj 2017

@nellita nema to take hrozne to ma poslu domov a raz mu to vidno viac a potom zas menej...ma to tam kde mu je teplo...akoby to boli potnicky...hmmm

mina59
autor
8. máj 2017

@martinka13 prosim ta a tie teploty boli stale rovnake? Lebo on nema 12hod. Teplotu a potom mu vyskoci zas.🤒

martinka13
8. máj 2017

Na noc sa zvýšila, cez deň menej. Po vysype úplne zmizli.

seahorse27
8. máj 2017

Mne raz dr. povedala, ze vela virusovych chorob je sprevadzanych vysypom...takze nemusi to byt prave 6.choroba, ale hocijaka ina viroza. Pre 6. chorobu su typicke vyssie teploty 39-40 st. trvajuce 3-4 dni, potom pride vysyp a s tym klesnu aj teploty. Nemusia klesnut hned, ale postupne...ako sa objavuje viac a viac vyrazok, tak teplota pozvolna klesa...aspon u nas to tak bolo.

mina59
autor
9. máj 2017

@seahorse27 teploty od včera nemá a výsyp zatiaľ zmizol snáď sa nevráti 🙂

mina59
autor
9. máj 2017

On mal ten výsyp najprv na trupe a chrbte a ten zmizol a potom sa objavil na rukách a nohách a ten teraz zmizol.