Ahojte zeny.
Malo dietatko niektorej z vas horucky cca 5 dni po vytiahnuti kliesta a nebolo to kvoli tomu?
Pred 5 dnami sme vytiahli zle kliesta z hlavy 2r syna, boli sme na pohotovosti, kde ho vybrali celeho a kazali sledovat stav. Nema ziadne priznaky chripky, len horucku a ani miesto, kde bol kliest nie je zacervenale. Protilatky sa vraj zistuju az po 6 tyzdnoch od vybratia. Tak ci mam tomu prikladat nejaku vahu alebo sa mozem prestat stresovat.
Doktorka nam dala termin az na zajtra, tak snad sa tu ukludnim, lebo mi ide srdce vyskocit..
@agnes28 dakujem
Teploty *piaty den po vybrati
pozri si niečo o kliešťovej encefalitíde a určite dieťa sleduj!
Nemá boreliózu? Určite dieťatko sledujte !!!
Ako to nakoniec dopadlo?
@lily14 ahoj. Doktorka na dalsi den povedala, ze si nemysli, ze by to mohlo suvisiet. Sledovali sme, ci sa mu nevytvori flak v okoli prisatia kliesta a nic tam nemal. Asi mal len nejaku virozu.
ako no ak by to tak bolo, tak bol by to podla mna ten lepsi pripad, lebo s bozeliozou sa len tak neda zahravat. ale aj tak by som ho este sledovala
Ďakujem tak super
@juma2 aj ked je uz 5 mesiacov po?
Mozete poziadat o rozbor krvi. Aj ked je uz 5 mesiacov po zakliesteni.
@evinka400 ano. Ja som reagovala na reakciu, ze ho treba stale sledovat 🤷🏼♀️
Ano a ja som napisala, ze iba rozbor krvi ma vypovednu hodnotu. Sledovat a prehliadnut sa moze stat aj odbornikovi 🤷
@evinka400 aha, dakujem.
Po 5 mesiacoch sa nie je čoho bat
No ja by som tomu váhu prikladala, pre istotu. Držím palce, nech je to len náhoda