Pekný večer ako mám zmierniť teplotu u 2 ročneho chlapčeka prosím už bojujeme 3 deň a nič stále máme 37.8 alebo až 38
@lukasko12 vela tekutin, zrazat liekmi az nad 38 alebo 38,5, podla stavu dietata. Ak teploty trvaju viac ako 3 dni, tak by som to riesila s pediatrom
@lukasko12 moj mal to iste (ten isty vek), suhlasim panadol striedat s nurofenom kazde 4 hodiny. Je sirup, aj cipky do ritky. Nech oddychuje, je v teple. Ak to bude trvat dlhsie ako 3 dni, tak ist k lekarovi. Moj syn mal 6.chorobu, takze 2-3 dni teploty a potom sa vyhadzal, tym to skoncilo. Drzim palce, aj pre mna je choroba syna totalne stresujuca. 🙏
@jasminka22 to jw to že teraz do nho nedostanem žiadne tekutiny inokedy by vypil aj 2l vody a teraz skoro nič
@lukasko12 ak nechceš aby bol dehydrovany tak tie tekutiny do neho dostať musíš. Teplotu do 38,5 cez deň nezrazam max na moc dám nurofen a zababusim, našej občas pomôže keď sa v noci spoti, koľkokrát ju musím až prezliecť ale teplota potom ustúpi. A zvýšiť príjem vitamínov c a d. Ak to zajtra neklesne tak by som v piatok volala dr
Ja fungujem inak,nebabusit,zrážať jedine na noc pri takejto a aj to až nad 38,ponúkam jest cokolvek,vodu hocijako len nech pije … 38 ešte nie je nejaká extra teplota ak to nie je že by mohol mat kŕče a by mu skákala… nás syn keď má mat teplotu tak aj keď mu z 38,9 zrazí tak len na 37,8 a vtedy striedma po 4 hodinach keď to stále vystupuje ale keď sa to drzi tak narovnako tak nie. Držím palce a keď zajtra je tretí den,zavolaj len a uvidis čo ti povedia. Ešte po 3tom dni môže vyskočiť cokolvek
@lukasko12 tak od tých 38 len zrážať, nurofen, panadol, inak to telo musí hlavne samo bojovať z tou teplotou. Má aj iné príznaky či len teplotuje?