ahojte mamičky, tak máme 9 mesiacov, dcérka ma už 2 spodné zúbky, a zatial, každý zúbok sme mali vysoke teploty a antibiotika než sa prerezali, všetko skončilo ked zubky vyliezli, pred dvomi týždnami nam vyliezol druhy spodný zubok dobrali sme antibiotika a je to tu zase. zase teploty, už som zufala, je možné aby každé dva týždne mala dcérka teploty? dr. nam vravela na kontrole aby sme počítali že horné sa už tlačia von lebo to ma velmi zdurene priam zapalene. som zufala, prosim poradte ak ste niekto mali to iste. Velmi pekne dakujem.. 🙂 🙂
@gabrielita1610 no pri tom jednom zubku aj kašlala a mala špatné dychanie tak preto tie antibiotika, som z toho na nervy každé 2 týždne teploty, teraz slinta až velmi tak viem že je to zo zubkov teploty ma odvčera ale zatial žiadne iné príznaky, ani s nou nechcem ist k lekarovi nech tam niečo nenachyta,
@denisse1311 no treba len naozaj vydrzat :( ,skus tie homeo. ak ti to nieco hovori........ ja som este na plienku naliala biele vino a pomasirovala som mu dasienka a pri teplote nurofen a veeeela sme sa nosili ,dokonca v noci si na mna lahol a tak spal ,vzdy ho to ukludnilo ...drzte sa 🙂
@gabrielita1610 hej skusim tie homeo, zatial velmi pekne dakujem 🙂
Moja dcerka je tiez pri kazdom zube chora.Niekedy len soplik,ale raz to bola angina a atb.a raz v nemocnici s norovirusom.Vzdy ked isli zuby 😠 .Mne zas lekarka poradila homeopatika oscillococcinum.Ze vzdy, ked budem vidiet,ze na nu nieco lezie,alebo bude vela chorych deti okolo tak dat.Zatial je to dobre.No dufam,ze uz nejako vydrzime tie posledne 3 zuby 🙂
@gapre ved aj my čo zub to choroba, a to ma len zatial 2 zuby vonku, ani si nechcem predstavit čo nas ešte čaka.
@denisse1311 ahoj ,prepac ,ale preco mate dookola antibiotika? to zakazdym tak ochorie? poznam co je to ked rastu zubky ....nasemu malemu isiel kazdy jeden zub s vysokymi teplotami okrem ocnych ......teplota 39.8 tri dni v tyzdni ,kym nam zubok nevysiel a stolicky katastrofa .......ani som k lekarovi potom nesla s teplotami ,zakazdym som len odniesla moc skontrolovat ,lebo ta teplota od zubkov rychlo klesla po podani antipiretik ,ani nikdy nevzeral ako chory ,len bol uplakany ...po troch dnoch to preslo a na dalsi tyzden znova a takto dookola .........potom nam poradili skusit homeopatika ,jedna lekarnicka nam dala skusit CHAMOMILLU VULGARIS a naozaj to bolo ovela lepsie ,treba skusat ,co zaberie ,kazde dieta je ine a vsetko to prejde ,no na zubky naozaj neradi spominame ..............u dcery si ani nepamatam ako jej sli ,uplne bez priznakov 🙂