Teplota u 8 mesačného

meryska
22. nov 2011

ahoj maminy, uz druhy krat sa nam stalo ze malemu (8mesiacov) z nicohonic vyleteli teploty na 39°C a po troch dnoch uz ich nemal, bez dalsich priznakov, ale tento druhy krat sa mu k tomu pridruzilo aj zelene riedke kakanie, moja otazka: vcera uz bol bez teplot a kakania, no dnes na vecer ma zasa teplotku aj ked mensiu (37,5°C) mam zacat stresovat? doktori furt hovoria ze pohoda to je viroza a cakajte a zrazajte teplotu ked je nad 38°C ale dokedy?

pinkypinkus
22. nov 2011

My sme to mali raz - po troch dňoch takých vysokých teplôt sa malý vyhádzal drobnou vyrážkou (tiež trvala cca 3 dni). Všetky príznaky = 6. detská choroba. Skúste si to kuknúť na nete.

anicka1981
22. nov 2011

@meryska a nebol ockovany teraz niekdy, aj 6-8 tyznov dozadu? mohlo by to byt z toho 😉

meryska
autor
22. nov 2011

@anicka1981 ockovany nebol

anicka1981
22. nov 2011

@meryska a robili mu neake krvne testy?

meryska
autor
22. nov 2011

@anicka1981 nie vraj viroza a hotovo, a co by mohli najst v krvi? mam panikarit? 🙂

hoogy
22. nov 2011

@meryska a crp mu robili?

meryska
autor
22. nov 2011

@hoogy nic mu nerobili, popocuvala ho, pozrela do ust, chytila uska a povedala ze viroza, zrazat teplotu a dieta...a bolo

anicka1981
22. nov 2011

@meryska nie panikarit nemusis, mozno naozaj iba viroza, ale ked chces vediet na com si tak si vypytaj krvne testy, cely rozbor a biochemiu, moj brat tak behal po doktoroch-po koznych, a jeden, ze to plesen, druhy exem a tak, mamka s nim bola asi pri 6 koziaroch, a same kortikoidy a on mal pluzgiere mokvajuce po celom tele,,, a nikoho nenapadlo krve testy dat robit,, viem ze to s vami nema nic spolocne, ale mamka nakoniec dala urobit testy a vyslo , ze ma helikobaktera, a pecen uz neladze a tak preto je cely pluzgier,,, takze nasim lekarom niekdy unka pointa,,,,,, brat 6 tyznov behal az pokial mu v testoch neukazalo, ze mu vlastne je,,, ta iba tolko 😉

doris42
7. júl 2013

@meryska nechapem ako mozes cakat......teplota moze napadnut aj organ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

petula8
7. júl 2013

pokiaľ mu to neprechádza tak by určite išla k pediatrovi

cawes
7. júl 2013

@doris42 ten prispevok je stary skoro dva roky, a len tak pomimo na tvoju vetu teplota moze napadnut aj organ, no ak by ju mal velmi dlho co sa u deti povazuje 5 a viac dni v kuse cez 39 stupnov. Lebo napr. 37.5 neni horucka