Ahojte mamičky tak píšem sem znova😢môj malinký mal pred týždňom teploty išli sme na pohotovosť tam zistili že má angínu a že sa mu prerezavaju zúbky dali mu antibiotiká panadol a fenistil od vtedy už teploty nemal iba kašeľ a sopliky a je zachrpnuty ten kašeľ je hrozný😢😢 od kašľu mu doktor dal ambrobene no od dnes má zase teploty 38.7 dávam panadol a dala som aj cipok nurofen no potom po asi tak 3hodinkach sa tie teplotu opakujú už fakt neviem čo robiť 😢😢 pochybujem že je to kvôli tomu že sa mu prerezavaju zúbky
Hlavne dodržiavaj rozostup medzi liekmi na teplotu a nepredávkuj ho nimi. Musí veľa piť, aby lieky fungovali a teplota klesala. Keď si mu dala Panadol mal 38,7? Po akom čase a pri akej teplote si dala ten Nutofen?
Robili mi nejaké odbery? Krv, moc?
Možno má nejakú vyrozu, treba ísť je to malé babo, držím palce 🙏 daj vedieť ako ste dopadli.
Nie je nutne letiet na pohotovost. Staci ist na obvod. Teraz je strasne vela dvojfazovych viroz....a davkujes tie lieky od teploty spravne? Kolko maly vazi a kolko coho davas?
No ako ste dopadli?
@koniarova tak lekár nám povedal že teploty má stoho lebo sa mu prerezavaju zúbky ale má aj bronchitidu no povedal ze žiadne antibiotiká nepotrebuje stačí keď budem dávať nurofen a panadol a odsavat sopliky 😢 je veľmi zahlieneny ale nedal mu na to nič v pondelok ideme k nášmu lekárovi tak uvidíme čo zas povie ten
@jennka90 ešte dodám že keď bral tie antibiotiká tak celý ten týždeň teploty nemal ale mal hnačku teraz už hnačku nemá a ma znovu teploty,😢😢