Teplota u 7 mesačného bábätka

denisse1311
13. jún 2015

ahojte maminky, naše 7 mesačné bábenko ma anginu od stredy min tyzdna berie antibiotika penbene, a mala velmi vysoke teploty. Dokonca nam sa prerezal jeden spodny zubok včera, veľmi plače je mrzutá a nervozna. pritom predtym to bolo kludne a pohodove babenko. Dnes je sobota teploty klesli ale zase teraz večer vyskočili na 37,6. som už zúfala, lekár nam povedal že teplota môže pretrvávať ešte tri dni od stredy kedy poobede sme nasadili antibiotika. mali ste niektora taky podobny problem ako my? ako to mam riešiť? kedy klesne konečne teplota? v stredu mame ist na kontrolu.

tinqua
13. jún 2015

@denisse1311 ahoj zrejme to este suvisi so zubkami...nie je to vysoka teplota ale ak by sa zvysila viac mozes antibiotika kombinovat s nurofenom alebo panadol pokial nie su kontraindikovane, precitaj letak ....ak teplota bude pretrvavat chod k lekarovi uz v pondelok...vela stastia prajem

denisse1311
autor
13. jún 2015

@tinqua tiež si myslim že to suvisi zo zubkami ale neda mi to a som z toho zufala, tie prve dni boli teploty až takmer 39 museli sme to znižovať nurofenom a kombinaciou čipkami paralen teraz je to už lepšie ale vždy večer su teploty okolo 38. ak to bude pretrvavať ešt aj zajtra v pondelok ideme k lekarovi

tinqua
13. jún 2015

@denisse1311 my sme pri zuboch mali aj 40...je to neprijemne, dietatko je z toho nervozne a v kombinacii s chorobou este viac...akurat zo skusenosti teplota zo zubov max dva-tri dni...daj malej obklady a ten nurofen kludne aj od bolesti

zabina27
13. jún 2015

moze byt navyse nepokojna aj z toho tepla vonku, daj pozor, aby sa zbytocne neprehrievala, ked ma teplotu a nech vela pije

denisse1311
autor
14. jún 2015

@zabina27 hej odkedy je take teplo vonku je nepokojnejšia, a menej spinka cez den. dufam že to čoskoro prejde. a dnes nam klesli teploty vlastne mala cely den 37,2. tak snad už bude dobre