Ahojte, dnes sme práve druhý deň na dovolenke a malá dnes mala 38,3 teplotu.
Nemám pocit,že by bola chorá,lebo nekašle,nesoplí a ani nemá nejaké prejavy chrípky. Takisto si nemyslím,že by mohla mať úpal,lebo v najväčších úpekoch sme sa snažili vyhýbať slnku a na obedny spánok sme boli na izbe. Stále nosí prikrývku na hlave a pije.
Vie byť dosť nervózna a mám pocit,že aj rýchlejšie unavená ako ked sme doma,ale môže to byť aj tým,že sa unaví vo vode a celkovo z horka a stále nejakých aktivít?
Som z toho celkom znepokojená,lebo som dúfala,že nás toto obíde na dovolenke. Ale mám pocit,že to možno môžu byť zuby,lebo ma trošku krvavé ďasná..ale nie som si 100%tne istá.
Dúfam,že to nebude zápal močových ciest alebo niečo podobné,lebo nás ešte čaká 5dní.
Dala som jej Poobede aj nurofen,lebo bola dosť umrnkana a videla som na nej,že sa necíti dobre. A potom bola hravá, neposedna, skrátka spokojná a aj sa napapala . Potom v pohode zaspala a nemala ani teplotu,tak som jej pred spaním nič nedala. Teraz pokojne spí,ale čelo má totálne horúce.
Nemáte nejaké rady alebo skúsenosti s podobnou situáciou? Ďakujem
@aurorastone tak snáď to nebude nič horšie a aj ja vám prajem skoré uzdravenie
ahoj no dŕžím palce, treba sledovať dieťa a hlavne nech sa nenamaha a veľa pije. my sme si tym prešli niekolko raz na dovolenke a vždy sme skončili na pohotovosti a s antibiotikami. po nich už bolo dobre doliečili sme sa a šli sme domov 🤷🏽♀️ nesopli nekašle ale môže mať anginu
alebo daku virozu uvidis ako bude na treti deň ak by neprešli horučky vyhľadala by som lekara
Ako to tu tak čítam vsetko, tak asi je niečo vo vzduchu všade, lebo aj môj malý ročný ma teploty 38-39 už druhý deň, kým ma v sebe liek tak v pohode akoby mu nič nebolo a keď zas vybehne teplota koniec a revy až kým nezaspí, nič iné mu nieje len ta teplota 😔
Poradiť neviem hlavne sa držte nech je malej čím skôr lepšie