Dobrý deň, moj syn pred mal dvomi týždňami teplotu asi 48 hodin ,potom zrazu nic. Ale odvtedy az doteraz ma sopel a strasny kašeľ. Kasel sa stále zhoršuje. Dva sirupy od kašlú som skúsila. Moze to byt niečo vážne?
Hadam ste uz v tejto chvili minimalne po telefonickom rozhovore s lekarom ak nie na pohotovosti...necakala by som
Pokiaľ to má dva týždne, dala si mu dva sirupy, ktoré nezabrali a stav sa mu zhoršuje, tak si už mala byť u lekára. Nechápem, na čo čakáš.
Určite lekár, môže to byť zápal plúc bez teploty
Nebola som u lekára lebo cez den az tak nekalé. Skor vnoci dost a vzdy rano potom rozmýšľam preco hlavne bnoci kadle
Na noc daj na suchý kašel - na zastavenie kašla, nech sa vyspí.....hrudník(piedušky a aj chrbát natrieť jazvečou masťou(z lekárne)alebo zábal z masti(na teplú vreckovku, plienku masť- je jeno či bravčová, kačacia alebo husacia, priložiť na to mikroténový sáčik a uterák a prikryť ešte paplonom a nechať aspom hodinu aj dve.....za mňa je lepšia tá masť jazvečia z lekárne lebo sa natiera viac krát cez deň(nie je to originál ale sú v tom esencie na zlepšenie dýchania) - uvolní to hlieny a prestanú bolieť aj priedušky....
nemá v izbe v noci príliš suchý vzduch? ak ano treba niečím zvlhčiť + stiahnuť kúrenie
Každá choroba sa na večer/noc zhoršuje
Toto sme mali aj my s dcérou, kaslala prevažne v noci. Výsledok ťažká astma, 7 x zápal pľúc. Treba natrafiť na dobrého lekára a kašeľ Riešiť
Covid ?
Alebo zápal priedušiek / pľúc ? Alebo spolu.. určite by som nečakala 2 týždne, keď sa dieťaťu zhoršuje stav.