Teplota,hnačka,zvracanie

ninka1609
17. dec 2018

Ahojte prosim Vás v škôlke kde chodi mala dvojročná dcera mali minuly tyzden asi nejaky virus lebo 5 deti chodi na inzfuzie do nemocnice z jej triedy...nevedela som o tom ..mala marodovala a isla az dnes do škôlky ...mam ju tam nechat ci radsej nedavat zasa ...aby nahodou.aj na nieco nechytila? Riadietlka vravela ze ro bolo minuly tyzden a ze dnes uz nic take neregistruje....dozvedela som sa ro teraz od kamaratky dakujem

dzulli1980
17. dec 2018

Inkubačná doba pri týchto vírusoch je cca 2 týždne ... pokiaľ to tam poriadne vydezinfikovali, šanca, že to chytí je minimálna ... ale je ... ja by som ju tam teraz, keď je po chorobe, ešte nedala ... no ak musíš, preventívne nasaď probiotiká a 150% hygiena, hlavne ručičky.
@ninka1609

ninka1609
autor
17. dec 2018

@dzulli1980 ani ju uz nedám dnes bola a som si svoje povedala.ze ani neupozornili nic tal vraveli ze keby to bolo aj dnes tak o tom budu informovat no dnes nic vraj nebolo

ninka1609
autor
17. dec 2018

@dzulli1980 probiotika berie aj kalobu a vit c

dzulli1980
17. dec 2018

Tak by mala byť ako-tak chránená ... áno, aj ja by som si svoje povedala, veď to nie je nádcha, takéto črevné infekcie, mnoho škôlok aj zatvoria, kým sa priestory, hračky atď. vydezinfikujú, och.
@ninka1609