Dcérka je od pondelka chorá, teplota bola aj nad 39, bolesť hlavy, hrdla. Na PCR bola v stredu a je negatívna. Včera sa začala sťažovať na oči a dnes ráno sa zobudila s úplne zahnisanymi očami. Môže ísť aj tak o covid? Aj napriek negatívnym testom?
Tak choroba sa vyvija a nemusel ju PCR este zachytit... u nas boli hlava, hrdlo a oci prve priznaky omikronu...
neviem ci si skusalaaj Ag test, lebo pri Omikrone, castonevychadzaju oba pozitivne. iba jeden.
co sa tyka priznakov, kludne to ako kovid zacat mohlo, tazko povedat. mozno aj nie. to zistis len an zaklade pozitivneho testu a pripadne asi po tyzdni sa daju odobrat protilatky.
no zahnisane oci skor nasvedcuju bakterialnej infekcii. treba ATB kvaky do oci. co moze byt aj komplikacia kovidu,a le kedze je to ina infekcia, tak aj samostatne.
@majamat tri antigeny negatívne nedeľa pondelok utorok a PCR v stredu negatívny
@majamat volala som doktorke predpísala jej kvapky a masticku. Som už zúfalá, stále nejaké choroby
tak to zrejme covid nebude
Tak chod k Dr osobne. Od kedy zacal covid, aj Dr. ordinuju distancne. 😠. Najlepsie, ked matka zisti diagnozu, napise iba email (telefon nedvihaju) a sestricka (ved naco sa bude Dr zdrzovat) predpisena erecept.
@nwnw boli sme včera, tie očká začali až dnes
Tak chod znovu. Mas na to pravo. Ide o zdravie.
Su aj iné choroby než je covid... Skôr by som povedala ak jej hnisaju očká ze zápal bude niekde v tvarovéj časti, ja som tak mala zápal okostnice