Teplota bez iných príznakov

12. máj 2024

Ahojte. 3 a pol rocny syn ma od piatka vecera teploty, max mal 38,7, po nurofene vzdy klesne na par hodin a potom stupne. Ine mu nic nie je. Teda ma trosku ako keby huhnavy hlas ale ziaden sopel mu nejde, ani nadchu ani kasel nema. Co to moze byt? Alebo poradte ako sa zbavit toho huhnaveho hlasu? (inhaluje vincentku, aj nosnu sprchu pouziva ale nepomaha)

tina5959
12. máj 2024

Presne to isté máme od včera večera. Horúčka do 39 a huhnavy hlas.

janinah
12. máj 2024

Neinhalovat,nepreplachovat nos,len kvapky do nosa...príznaky ešte prídu...

tina5959
12. máj 2024

Aj čakám čo bude. Aké ďalšie príznaky. Nešli sme hneď na pohotovosť, ale tak môj ma 11rokov. Dali sme paralen. Čakáme. Zas nejaký vírus, asi. Sťažuje sa len na hrdlo a ťažšie prehlta. Akoby nejaká angína.

autor
12. máj 2024

My sme na pohotovosti este neboli, pockam co bude este dnes pripadne zajtra a potom pojdeme k nasej doktorke.

kleopatra114
12. máj 2024

My sme 3 zo 4 na atb kvôli angíne . Deti hrdlo nebolelo( len vysoké horúčky ) , dospelých veľmi .

dzescebuly
12. máj 2024

Možno aj piata choroba

autor
12. máj 2024

@dzescebuly zatial nema ziadny vysyp ani vyrazky. Ale tak uvidime co z toho bude

dannieja
12. máj 2024

Máme to presne teraz - syn teplota štvrtok, piatok, od včera už nič, úplne zdravý. Žiadne príznaky nemal, len tú teplotu. V piatok to chytilo mňa - teplota (24 hodín potom už nie) a príšerne ma bolí hrdlo aj dole na pravej strane pľúc. Napadla mi tá angína. Zajtra pôjdem asi k doktorke.

tina5959
12. máj 2024

Piatu chorobu sme mali vo februári aj s exantemom.

koniarova
12. máj 2024

Kúp v lekárni prúžky a otestuj moč ja by som urobila aj crp z lekárne.

masha123
23. máj 2024

Dobry vecer mozem sa spytat co to nakoniec bolo? Dcerka z nicoho nic teplota 37.7 uz druhy den priznaky nemame len huhnavy hlad a ked spi tak chrape akoby mala dufiny plne a teplotu uu dva dni stale do tych 38 po nurofene klesne a je cula papa hra sa. Stazuje sa akurat na brusko sem tam ale to pripisujem skor asi tej teplote

autor
23. máj 2024

@masha123 mal zapalene dutiny takze dostal atb. Po týždni na kontrole mal vsetko ok a na druhy den mal ist uz do skolky lenze v noci chytil silny dusivy kasel a vyhadzal sa takze je dalej doma s piatou chorobou a kaslom