Co to moze byt a s coho?
Sme chorea dostalaa moja 3rocna dcera teplotu tak som zbyjala nurofenom abo panadolom cipok.
A po par hodinach sa nam tak objavilo na tvari ,rukach , nohach a hrozne sa zvrbela.tak stipku ditiadenu som dala.
Na druhy den nad rano zas vysoke horucky obklady nepomahali ta som skusila paralen stvrtku a zas vysipanie.
A dnes nema teplotu a zas sme sa vysipali.
Berie antibiotika clacid od stvrtku.
Ale to nebude tymi antibiotikami.nema take vedlajsie ucinky.
Od uz tyzden dacvam stop kaslu tiez to nebude tym.
Dnes som dala antibiotika rano a vecer a doteraz nic.
Ahoj moj stary to mava ,ale ani dr. nevedia z coho, robili mu aj testy a nic. Vraj je to alergia urtica. Raz dokonca tak spuchol, ze sme utekali na pohotovost. Jemu to takto zacne a postupne sa mu to zlieva a zvacsuje .
Ale si myslim ze mala to ma asi nejaku reakciu na lieky.
@karkana vyzera to ako zihlavka.no na tie antibiotiká co bere nemaju taku reakciu.boli sme vo stvrtok no predtym som dala ditiaden bo mala to nemohla vydrzat nic skm sa nedozvedela lebk to zmizlo kym sme dosli.
@pillipilli ale na ake?vyhadzana bola pred tymi antibiotikami.
Berie len klacid no tie sme dostali na pohotovosti.
Myslela som ze s nurofenu abo paralenu no nedavam jej uz a aj tak sme sa zas vyhadzali.
Ake vyšetrenia vam robili?
je to z klacidu, vyrazky su vedlajsie priznaky
@danielahamar prvykrat sa vyhadzala este pred klacidom.
Toto akurát teraz má môj starší syn. Berie len Nurofen, ale vraj to nie je z toho. On sa ale často vysype aj z obyčajnej chrípky. Respektíve, keď ma oslabený organizmus, vyzerá to, že sa vysype zo všetkého.
@svadba30.maj Moja sa tak vyhádzala z klacidu.
@mimla ze moze to byt aj s choroby aj s oslebeho organizmu?no uvidim
@miku1 nebude to s toho
@svadba30.maj taký typ pupákov býva alergia, z hocičoho, teda ak to mala už aj pred klacidom
@danielahamar to viem ze alergia.
Tak to vyzera ze kozne abo alergologia to isty
Ahoj, urcite su to antibiotika. Tie su najvacsie svinstva. Mama ma skoro na kazde alergiu. A taku strasnu ze mala cele ruky spuchnute a cele telo vysypane. Hroza. Urcite vysadit a zmenit.
@svadba30.maj ja to tipujem na ten stop kaslu..ja uz roky reagujem na sirupy a veci proti kaslu takto..vseliak sa vysypem, ocerveniem atd..
Dakujem za vase rady
@svadba30.maj akoze vazne, tvoje dieta je chore, berie atb, vysype sa a ty neriesis, teda iba na konikovi???? Inak moze to byt kludne alergia na ATB, takze smer k dr je podla mna uplne adekvatny a to ja nie som velmi pro doktorova, ale horucka, vysyp a atb, to nie je vobec dobra kombinacia, plus "stipka dithianenu", no neviem....
Je to žihľavka, aj dcérka to máva pri chorobách.je to aj z oslabenej imunity plus keď teplota"skáče".Ten histamin blbne potom....Nám doktorka odporučila natrieť fenistilom gel plus kvapky fenistil...
@vanmonka tie fenistil gel davas spolu s kvapkami?
@maciatkolulu nic v zlom.
Ale boli sme na pohotovostej aj u svojej dr.a obidve mi povedali ze mozem kludne davat ditiaden ked sa nam znova vyhadze.
A dokonca nam povedali ze aj polovicku ditiadenu mame dat.
Ahoj moja mala je chora a presne toto teraz riesim, tie iste vyrazky, tiez atb. ma az odvcera a vysyp mala davno uz tyzden predtym, lebo som jej tyzden predtym uz zrazala teplotu. A isla som na pohotovost, pretoze ma obrovske uzliny, zrazu jej nebolo vidiet krk, taky ho mala spuchnuty. Neprisla si na to z coho to bolo? Ja mam pocit ze z paralenu.
@cevrik5 neprisli sme vtedy nanic.najskor to bola reakcia organizmu na chorobu.co vam povedali na pohotovosti?
@cevrik5 moze to byt aj z paralenu moja dcera ma alergiu na nurofen a moj syn zas na panadol
@svadba30.maj na pohotovosti nic, neriesila to, ze to z jedla asi.ono to za daku hodinku dve, same zmizne zase.
@kormelia11 nebude to asi ten paralen, od vcera rana som jej ho nedala lebo teplotu uz nemala, ale dnes podvecer zase tie vyrazky uplne vsade po nohach, bruchu, ruchach. A chvilku predtym jedla jahodove dorucicky. Tak zeby ozaj na jedlo len teraz, ako je oslabena? Lebo predtym co to mala vyhadzane, tak jedla rajcinky cherry, tak tie som jej tiez uz potom nedavala. Ale aj tak dnes vyrazky boli
@svadba30.maj no neviem, ja by som skočila na pohotovosť pre istotu