Teplota a kašeľ

dianabilla00
1. jan 2025

Ahojte maminky chcem sa poradiť mám 6mesačnu dcérku kašle je aj zachrípnutým a sem tam keď poplače ma soplíky ma vysoke horúčky -38,6 už s odčítanim
-39,4 už s odčitaim dokonca nad ranom mala 40,1 bez odčitavania som zúfalá a neviem čo ďalej lebo pred večerom sme boli u doktora a povedal že všetko ma v poriadku prezrel si ju a bral jej výter z úst no v Piatok máme volať a uvidíme že čo po vytere zatiaľ jej dal Trifet sirup no lenže vtedy nemala teploti davame malej sirup od teploti a striedam jej s čipkami zimné obkladi a čajik

pribinak
1. jan 2025

Zajtra smer pediater

maciatkolulu
1. jan 2025

@dianabilla00 k doktorovi ste išli kvôli čomu? Keď nemala teploty? Sopel? Kasel? To bol taký dusivy? Inak sú teploty.... Normálne zrazaj teplotu a pokiaľ do zajtra neprejde ,tak k dr. Snáď už budú výsledky.

dianabilla00
autor
1. jan 2025

@maciatkolulu kvôli kašlú keďže mala mi uz 3tyzne kašele popraví raz nám dal iba mukosolvan junior lenže potom boli vianočné sviatky a nerobil tak sme užívali len ten mukosolvan no a teraz keď sme boli u lekára tak už viete čo nám dal keďže som to tu napisala

anavixy
1. jan 2025

Nepozdava sa mi pristup pediatra k 6m dietatu s 3t trvajucim kaslom, ak si nevynechala nic z popisu ordinovanej terapie a vysetreni. Rtg pluc nebolo? Crp? Atb? Prvykrat ste boli u dr po 3t kasla?

luccija
1. jan 2025

@dianabilla00 keď 3 t kašle a teraz dostala vysoké teploty tak sa mi to zdá dosť dlho.Vysoka horúčka zvykne byť 2-3 dní zajtra by som zavolala doktorovi a nečakala do piatku.Nepises kolky deň má teplotu..o koľko klesne po podaní sirupu?možno by som večer zavolala na pohotovost

dianabilla00
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dianabilla00
autor
1. jan 2025

@luccija no dnes je to druhý den keď jej dám proti horúčke niečo klesne jej do 37,6…37,4

dianabilla00
autor
1. jan 2025

@anavixy ne nerobil jej nič iba výter z úst a po tých 2tyzdnoch sme boli pred vcerom u lekára
S je to už čo skoro 3tyzdne čo mi mala kasle

luccija
1. jan 2025

@dianabilla00 tak to je fajn to jej pekne klesne aj, keď vystúpi, ale je to na dobrej ceste.Moze mať virózu, chripku predtým kašeľ...2-3 dní je v pohode telo bojuje netreba sa báť teploty.Ale crp jej mohli spraviť či nemá zápal priedušiek či pľúc, ale to by jej s najväčšou pravdepodobnou tak neklesla teplota

ankare
1. jan 2025

@dianabilla00 chod zase k doktorovi.

anavixy
1. jan 2025

Urcite navstiv doktora, je treba dieta znova popocuvat a mozno aj rtg by si zasluzila uz, ale to nech rozhodne vas pediater samozrejme…