Ahojte, chcem sa spytat ci niekto bol v podobnej situacii ako sme teraz my ... Malicka ma 3 tyzdne, ma zvysenu teplotu a zltu riedku stolicu uplne ako voda a nafuknute brusko. Vzali nam ju do nemocnice a davaju jej infuzie a antibiotika. Teplota jej klesla, ale hnacky este stale ma sice uz nie zlte vodnate ale stale riedke a zelene. Ak ste to niekto prekonali ako dlho trvalo kym sa babatko z toho dostalo?? A co bolo vlastne pricinou hnacky?? Dakujem
No my sme mali toto podobne , ale maly aj vracal a bol vacsi vyse roka mal. A mali sme vtedy rotavirus, co sme sa dozvedeli az pri odchode z nemocnice. Ten ohrozuje deticky do 5 rokov. Malej budu brat stery a uvidite co to je. Drzim prsteky nech je to rychlo za vami.
@zuzka1905 Bolo dieťa zaočkované?
@polystyren Ved babo ma len 3 tyzdne, tak asi ockovane nebolo, nie?
@miriem Nie je normálne aby také malé bábo takto trpelo. Niečo nie je vporiadku. Tak zisťujem.
@polystyren
@miriem nie ockovana este nebola
@rachel978 Možno ste sa nestarali o seba a odniesli si to dieťa. Viete čo je to zápal obličiek? Vysvetlil vám to doktor? Máte právo na informácie.
@polystyren Naštuduj si očkovací kalendár Ty génius😀
http://www.uvzsr.sk/kalendar/index.html
A nezabudni hlavne fundovane niečo poradiť...
@kvieta radiť bez zistenia dôvodov môže iba diletant
@polystyren Ešte že sa už BCG neočkuje, určite by to bolo z toho, čo?... Tam by si sa "diletansky " zmestil do veku bába... 😉
@kvieta Zbytočne sa snažíš zo mňa zadarmo ťahať informácie. :-P
@polystyren mal baktériu E-coli, zistilo sa to dodatočne. Zhodou okolností v nemocnici s nami ležala ešte jedna mamička tiež so synom s rovnakou diagnozou, rovnako staré deti a zistili sme, že sme rodili na rovnakom mieste. Tak asi tam bude možno problém . To už sa nikdy nedozviem kde o koho to dostal tú baktériu.
A o seba sme sa určite starali a viem čo je zápal obličiek.
Kedže je to 10 rokov stará záležitosť, tak je to zbytočne riešiť, syn je v poriadku, nemá žiadne následky, 10 rokov je sledovaný a bez problémov.
@rachel978 Toto povedala diplomovaná doktorka? 😀 Baktérie e-coli máme všetci, inak by sme zomreli. ... Keby hlúposť nadnášala...
https://www.youtube.com/watch?v=KadpSdt3Ut4
@polystyren No veď vravím... "fundovane" perlííííš...😀
môže mať aj nepriaznvý plyv ...čo tak človiečik s oslabenou imunitou?... hm?...
@polystyren prosim ta uz to neries, evidentne vies toho "viacej" ako my tu vsetci, tak je zbytocne nas o tom presviecat.
@polystyren Možno má dieťa NECku a to Vám dámy @polystyren rád vysvetlí čo je 😀
@kvieta ahoj tak malinku liecia na rotavirus, davaju jej velmi silne antibiotika a infuzie, tiez jej nasadili dietu davaju jej len malinko cajiku. Ma vysoke zapalove hodnoty v krvi co bude asi ta rotavirusova infekcia... Brusko ma este stale nafuknute, ale dnes uz mala pomenej stolice a tiez trosku pokles zapalovych hodnot tak sa modlime, aby to uz bolo na ustupe. Nedavaju jej mliecko z coho je velmi nekludna a place cely den od hladu, co mi trha srdce, lebo ona bola doma inak kludne babatko vobec nam neplakala iba vynimocne ☹ a dakujem, ze sa zaujimas je to od teba mile 🙂
@zuzka1905 Tak to som rada, že sa to javí tak, že lekári to majú pod kontrolou a verím, že malinká sa z toho rýchlo zotaví... o pár týždňov to bude iba zlá spomienka... Možno by bolo dobré konzultovať s lekárom čo bolo možnou príčinou, aký je predpoklad "schytania" takýchto ochorení a tak... Držte sa a nech sa malinká z toho rýchlo pozbiera...
ja by som ti odporucila nasadit malej preventivne aj probiotika. je malicka a uz ATB. zaidna sranda..ja dcerke davam od malicka Actibax..(su aj vo forme kvapiek) vyborne na podporu imunity.. a hlavne na upravu crevnej mikroflory 🙂 drzim ti palce
na atb by som nasadila hned aj probiotika.. teda nam hned pediatricka dava aj Actibax.. rychlejsie sa mi deti davaju potom dokopy..a zvysuju imunitu
@zuzka1905 nemal niekto v blizkosti virozu crevne?? Neboli ste s malickou niekde,kde bolo viac ludi?? Nak.centrum al.u lekara v cakarni?? Ono trva par dni kym sa upravi flora v crevach...plus tie atb robia sarapatu treba podavat aj probiotika nech sa obnovi flora...drzim pal e