Ahojte včera sme prišli na dovolenku v piatok ideme domov. 4 ročný syn dostal teplotu a v piatok letíme domov. Môžme ísť letecky alebo nie ? Sme v Chorvátsku je to nejaká hodinka a pól letu Ďakujem
My sme cela rodina dostali teplotu v Chorvátsku z toho tepla a na to studené nápoje a klíma. Max. 2 dni trvala teplota u všetkých.
Podstatne je, co je tvojmu synovi. Moj dostal zapal stredneho ucha, tak mu museli dat infuziu, aby sa mu to rychlo stiahlo, lebo inak by mu mohli v lietadle prasknut bubienky.
@henikap123 Čím ste sťahovali teplotu? Ja dávam nurofen a zabalí ale nič nepomáha. Chvíľku je dobre a potom znova vyskočí teplota a zimnica. Maly len spi
My len panadol pre deti. Deti nemali kašeľ ani sopel. Ja s manželom áno. Tak ako to prišlo tak to aj odišlo, tak si myslime že to nebol nejaký virus, len jednoducho z toho tepla a potom hneď klíma cely čas na izbe. Neboli sme zvyknutí. Áno zabral panadol a za 5 hodín asi zase 38 stupňov.
@henikap123 presne to isté máme aj my tiež v Chorvátsku ..ale zatiaľ bez teploty ...všetky 3 deti..vodove sople kýchanie ja škrabanie v hrdle...začínam si myslieť či to nebude nakoniec opäť covid 🧐
@pralinka89 aj moja mama sa hneď ako prvé opýtala že covid to nie je? Ale za 3 dni to každému skončilo. Tiež divne. Takze vám to tiež pokazilo dovolenku :(
@henikap123 presne tak za 2 dni to skončilo všetkým a ja som im ani nič nedávala žiadne lieky..kúpali sa v morí a potapali tak prirodna liecba 🤣inak v hoteli kde sme boli tiež každý kašeľ kychal keď sme boli v jedálni takže asi naozaj z tej klímy a prechodov 🧐
Prečo by nemohol? Do piatku máš ešte 2 dni, možno už ani teplotu mať nebude